MALAYSIA 4TH CHOCOLATE FAIR 2011 | fasihah.com


December 19, 2010

MALAYSIA 4TH CHOCOLATE FAIR 2011

Klik the image to go direct to the Choc Fair Website

Siapa suka coklat? FS suka sangat-sangat-sangat-sangat sungguh dengan coklat. Tahun ni FS tak dapat pergi pun Pameran Coklat ni. Tahu-tahu dah habis dah pameran nya. Tahun depan ni. FS nak pergi juga. Ada sesiapa nak ikut tak? Jom, FS belanja tapi bayar guna duit sendiri-sendiri. Hehe Ok, I am kidding okey!


Ok, FS sangat teruja dengan coklat! Anda bagaimana? Sebab ada certain orang, they are not eating chocolate. But for me.....

You know what? It is all about exciting to eat chocolate! I enjoy eating chocolate very much! Yummy!!! Everyday I eat chocolate. It is a serious fact! Haha I Have cloud9, NIPS sometimes cadbury in my storage. The one yang murah-murah la. Feeling no burden bila nak beli banyak-banyak kan? Haha So, I just cannot wait to go there! ^___^

So, from now on. Kena jimat sikit untuk membolehkan FS pergi situ buat pertama kalinya. Anybody has experience this choc fair? Apa yang seronok ye kat situ? Harga murah-murah tak? Mesti ramai orang kan? Tapi kalau dah suka, mesti tak rasa penat nak terjah orang yang ramai-ramai tu kan? Kalau boleh, semua coklat rasa nak beli kan? Hehe

FS Kata : So, kalau ada pengalaman pergi Choc Fair, boleh la kongsikan bersama! ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

ken said...

oh next year choc fair.. nak pergi! :D

Raby said...

jom!

FasiHaH SupiaN said...

@ken
lets go, boleh minta choc kat ken kan.hehe

@raby
jom la weyh, kita pergi 1st day,amacam?

Kamsiah said...

ni hantu coklat dah dtg dah..

deqdeq said...

sukanya....mesti leh rasa2 choclate....nak pegi la...

Cik Kira said...

waahhhh bestnya!!! >.<
suka coklat
tapi x dapat pegi..wuuwuuuu :(

azi nur said...

jom pegi...saye jual coklat juga..elok pegi nih~hihi

FasiHaH SupiaN said...

@Kamsiah
wah,hantu coklat??mesti dah banyak sangat makan coklat nie....

@deqdeq
ha...rasanya macam itulah, mesti ada tester,seronok kalau dapat taste semuanya..yummy!

@Cik Kira
mestilah best, kenapa tak dapat pergi?

@azi nur
wah,jual coklat?pandai buat coklat ya?