Pencarian Blogger Peramah 2011 | fasihah.com


December 26, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011


Terima kasih mr conteng kerana tag FS. Jom ramai-ramai jadi peramah!

Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

FS nak tag 4 orang.

Fa-in (disebabkan tag memula tadi da wat kan..sory fa-in...)

Rasanya mereka semua peramah. tak caya? Pergi blog mereka! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

3 comments:

meaw said...

dear meaw dah buat la syg :D

FasiHaH SupiaN said...

@meaw
yeke...FS baru dapat tag tadi..xpelah..FS pun terlepas gak..sebab dah terlepas..bila nak post comment tadi tengok,dah tak boleh..sory meaw............

fa-in said...

ha'a dah terlepas tarikh dia. xdpt den nak buat,huu..next time ja la kan..