Lagi-lagi BE | fasihah.com


December 12, 2010

Lagi-lagi BE

Salam. Selamat berhujung minggu semua. Hari ini, sibuk sedikit. Depan rumah ada majlis kawin. Dua pasangan lagi tu tahu? Aku baru balik, tadi jadi pembantu sepupu buat makan beradab. Haha, beradab la sangat. Mana tak beradabnya, tak sempat nak makan you! Orang asyik nak snap picture saja!

Credit. Ok, lebih kurang macam itu lah tadi, tapi lain sikit sebab ada 2 pasangan pengantin.

By the way, aku nak cerita pasal Nuffnang ini. Hari tu ada commentor yang tanya pasal BE. Ok, untuk pengetahuan pembaca. Aku macam tak layak nak cerita BE tu apa. Sebab? Sebab aku pun tak pernah rasa lagi. Baru jadi Nuffnanger nak dekat 3minggu.

Credit Here.

  • Rentetan peristiwa 1. Yang ini. [ Pelik ]
  • Rententan peristiwa 2. Yang ini. [ Teruja ]
  • Rentetan peristiwa 3. Yang ini. [ Terlebih Excited ]

Ok, setakat ini ada 3.

Pada entri yang ke-3, ada readers yang tanya...





Itu antara soalan mereka. Banyak bloggers yang cerita pasal BE ni. 

Apa itu BE? Bolehlah rujuk ke sini. [ Credit to HKSH ]

Secara rumusannya, paling penting nak dapat BE...

  • Rajin update blog
  • Rajin kemaskini survey dekat Nuffnang
  • Rajin Up Traffic dan kena maintain. Jangan bagi terlalu sikit dan terlalu ramai. 
  • Pasang ketiga-tiga jenis iklan, atas tepi, antara entri dengan betul
  • Status Gliteratti 
  • Klik iklan yang keluar di blog ada. [ haha, bukan. Jangan klik iklan di blog anda, itu menipu, nanti kena Banned baru tahu. ]

Ok, nak baca yang detail? Boleh melayari laman web tomato sedap sekali segar hari-hari dari ladang. Ok, boleh ke sini.  Tq Cik Tom!!!

Ok, cukup lah itu, menjawab persoalan korang bertiga. Untuk yang lain yang belum tahu juga. Ok. Smile! :)

FasiHaH Kata: Macam tak sempat je nak BW petang ni, nak balik kampus sekejap lagi. Haa, sedihnya kena tinggalkan rumah. Esok kelas 8.30! perghhh..mesti liat nie. haha Oh ya, aku tak ada laptop, macam mana nak update selalu nie nanti. waaa,lagi sedih.. Aiyoo,ada sesapa nak dermakan laptop Apple sebijik ke kan? Aku memang berbesar hati nak terima. Ok, aku tahu,itu semua khayalan. Oklah, jumpa lagi nanti ya. Terima Kasih membaca. :)




TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Tok Esah said...

hurm, betul tu.. tok setuju sgt2..

harap2 dapatlah bulan ni.. tak pernah dpt gak, sejak sebulan lebih buat nuff..

Hantu Sampah Menyerang!! 18SG

mekdonel said...

nice post!!
juz nk invite baca blog sembang kencang : www.fdausamad.blogspot.com
baca 4-5 entry confirm ketagih...
blog brader nie serius awesome!!

mekdonel said...

nice post!!
juz nk invite baca blog sembang kencang : www.fdausamad.blogspot.com
baca 4-5 entry confirm ketagih...
blog brader nie serius awesome!!

kelly said...

alor...x dapat BE pun tak pe der...

burnkelana said...

ooo..kisahnyer BE..

Maya said...

Assalamualaikum...
Saspen je, ingatkan nak bebel2 pasal BE hehehe...rupanya ada info disebalik tittle.

Menarik sungguh teknik ini dan aku tertarik ke sini...

Good writing and good nite

daaa...

najmie anwari said...

tak dapat BE pun takpe..asalkan ade yang sudi membaca blog sudah

tenangsudey said...

MOga cpt2 dpt BE la ek.. huhu

FasiHaH SupiaN said...

@tok esah
benar belaka :)

@mekdonel
nanti kita terjah :)

@kelly
hehe

@burnkelana
aah, BE kisahnya..

@MAya
tq..nite to u too :)

@najmie
benar itu juga :)

@tenangsudey
amin..:)

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel