Pelik bila tengok banyak blog ada Nuffnang | fasihah.com


November 28, 2010

Pelik bila tengok banyak blog ada Nuffnang

[ Nuffnang ]


Kenapa dengan Nuffnang?
Sumpah aku macam tak faham dengan Nuffnang ni. 
Aku tak tahu apa benda Nuffnang.
Aku lagi bertambah-tambah pelik, bila blog walking, banyak benar blog yang ada Nuffnang.

Kau fikir aku tak pelik?
Kau fikir aku tak curious nak tahu?

[ Aku mahukan jawapan ]
Maka, waktu cuti ini, seboleh mungkin aku cuba menggali.

What's behind Nuffnang!

Rupanya, Nuffang ni advertiser.
At the same time, it helps Blogger to earn.

Kalau tak silap aku, Nuffnang Ads ni lebih kurang AdSense by Google.
Seriusly, aku baru sahaja daftar dengan Nuffnang ni.
Mula-mula aku pun macam tak confident nak daftar. 
Tapi apa yang bagus, bila aku daftar nie, aku daftar juga di Innit.
Tempat di mana boleh ping blog.
Dapat tahu banyak info bila masuk Innit nie.

Kau orang nak cuba? boleh klik sini.

Aku betul-betul baru dalam ni. Banyak lagi yang tak tahu.
Thank you so much pada bloggers yang banyak share information!

Senyum. 
Aku sudah.
Anda bila lagi?

Selamat berhari Ahad semua.
Mulakan hari anda dengan senyuman. ;)
May Allah bless us!

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Wen said...

sama la baru g dalam nuffnung. lama da berblogging daftar nuffnung baru g.. :p

nunui Joe said...

sama dgn wen jgak. dr tahun lalu blog.. bru bulan lepas try nuff.. hihih

FasiHaH SupiaN said...

@wen
@nunui

saya pula baru sahaja join 2hari lepas. Blur-blur sahaja..hehe

ken said...

nuffnang is fun! :D

FasiHaH SupiaN said...

@ken
I am searching the FUN ;)

Wen said...

hahha.. sy blogging since 2008... tapi nuffnung baru je daftar walaupun lama da tau.. huhu tengok padah sendiri.. hehe

memang masih blur2 g.. xpe kita wat new comunity special for newbie in nuffnung hehe

FasiHaH SupiaN said...

@wen haha xpa, kena menuntut lah ;)

Wen said...

hahhaa... yerp... pelan2 kita naik...

FasiHaH SupiaN said...

tahu tak apa ;)

Anonymous said...

awak nampak comel.hehee