The Most Wanted Students | fasihah.com


November 12, 2010

The Most Wanted Students

[ sepatutnya anda kena penjara tau! hahaha ]

The most wanted students!

Fasihah Supian

Nurhafizah Shafri

Najiha Che Azmi

Afiqah Amin



hahahaha
Aku lah paling most wanted. Penjenayah berkaliber. Jenayah Library dan Jenayah mahallah. hahaha
Teruk gila. Jenayah kuliyyah pun aku gak. Sebab kalau kelas kul 8.30 kul 8.20 baru nak gerak dari bilik.
Teruk, teruk. [geleng kepala laju-laju]

Kalau post sebelum ni berkenaan NIPS dan Library. Nak baca, boleh klik sini

Hari ni aku buat apa pulak? Haha 
Kami berempat masak hari ni. shhhuttt!!jangan report kat mahallah office ye!! hehe
Aku tau, ramai je yang seangkatan dengan aku yang masak kat bilik kan. heehe

Petang ni, disebabkan poket masing2 dah kering sebab dah nak balik. Tengok stok, ok,ada sardin 1 tin. Ha, cukup nie. Maka, nak dijadikan cerita,bermulalah aktiviti kami petang tadi. MEMASAK SARDIN. SARDIN makan dengan NASI. ok, cukuplah tu, orang bujang lah katekan. hahaha

Ok..jawatan2 yang ada.

PENASIHAT a.k.a MEM BESAR: Kak Paan

TUKANG MASAK NASI: Cik Fiqah

TUKANG SEDIA BARANG MASAK : Cik Jieha

TUKANG BUAT AIR: Cik Fizah

dan lastly....

TUKANG MASAK TAK BERKALIBER: Aku!!!haha

[ umapama nya Cik Jiha lah tu dok potong cili, kupas kulit bawang kan. haha ]

[ Masing-masing dah lapar, nasib baik ada sardin tahu! ]

Terima kasih kepada tuan punya aset-aset berharga. Kak Mey and Cik Fiqa.
Kami pun dah KENYANG. 
ALHAMDULILLAH!!!!

[ Ni lah sardinnya tuh yang aku amik dari Google gambar ni. bukan yang aku masak. Sori. tak sempat pulak nak amik gambar tadi sebab masing2 dah lapar. hehe ]
 Benda paling senang nak masak. Benda yang dah cukup lah nak bagi kitorang semua kenyang.
Thanks to Allah yang memberi kami peluang untuk makan dan terus hidup di muka bumi ini...

Amin.....

Penjenayah-penjenayah sekalian, thanks kerana kalian memang BEST!!
^^,

****sayangilah ukhuwwah yang dibina =)


If God brings you to it, He will bring you through it. In Happy moments, praise God. In Difficult moments, seek God. In Quiet moments, worship God. In Painful moments, trust God. In Every moment, thanks God.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

3 comments:

zahra pazim said...

hahahhaa.puan fellowwww~~
tgk bdak2 bilik seha ni......haha.
bestnya! nt kte sinnggah bilik korg msk sdap2 utk kte tau! hak3

zahra pazim said...
This comment has been removed by the author.
FasiHaH said...

hahahah
hari ni sabtu,
fellow CUTI!!!
=p

nak dtg bilik,dtg je ah..watpe nak masakkan tok teem lak..haha