Pendek & Ringkas mungkin Padat | fasihah.com


November 8, 2010

Pendek & Ringkas mungkin Padat

Ada orang menyempat lagi nak create new post! Menggunakan service laptop Fizah! kes3~~ tapi, broadband aku,kira sistem barter lah tue..hahaha Bersuka ria, padahal esok exam!
cumee.....TERINGAT.

"Seha, biasalah tu, nak berubah kepada yang lebih baik tu bukan senang." Quoted
MENDALAM! terus tersusup masuk ke hati jump ke brain, terus masuk aqal BERFIKIR. haha
Lagi 1...

"Macam mana kau tahu dia BAIK?" Quoted lagi.
Ayat-ayat Quoted yang simple tapi membuatkan aku berfikir. hehehe

Ok, cukup untuk berfikir. Mari belajar!

THANKS for the LAPTOP cik Fizah!

p/s: to cik Timmy and Cik Hanisah also Cik Anis Amalina. Korang suke ye dah bersuka ria habis exam!!

KEJELESAN BERBUKIT-BUKIT KAT SINI, tau!!haha

If God brings you to it, He will bring you through it. In Happy moments, praise God. In Difficult moments, seek God. In Quiet moments, worship God. In Painful moments, trust God. In Every moment, thank God.
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

zahra pazim said...

cik seha syg! hee.. gud luck utk exam yg bersisa 2. x bnyk pn kan. MIS da khatam bape puloh kali dah kan, soalan past years pn da smpai tahap bole hafal dah kan sgala jwpan. sy tahu dan teramat yakin anda boleh cik seha. u can do it dear. no matter how hard it could be. :) Allah is always with u. :)

ハソソの_hann_no said...

sempat lgi ye....dah3..gi study! kekeke~

ハソソの_hann_no said...

sempat lgi ye....dah3..gi study! kekeke~gnbattee nee~

FasiHaH said...

cik timmy!!
hiperbola bola bola lala lah tue kan....alhamdulillah MIS dah lepas!
next MACRO plak cik timmy, awak doakan saye tau!!!h

cik Han..menyempat je sekejap malam td. hehehehehe TQ..
ganbatte gak tuk MACRO!! ;)

zahra pazim said...

haha. sure do la adik manes.. bittaufiq wannajah! :)

FasiHaH said...

ye2, mekasih akak manes....nanti balik langkawi beli DAIM banyak2 tahu!! haha