5 Fakta Tentang Perempuan Yang Wajib Difahami | fasihah.com


May 6, 2011

5 Fakta Tentang Perempuan Yang Wajib Difahami

Assalamualaikum my beloved readers! Suda makan? hehe Well, tengah kat dapur ni. Tapi ada status kawan aku sorang ni, memang menarik betul. So what is that? Aku nak kongsikan 5 benda penting about gegirls ni. Please take note!

5 DEADLY TERMS USED BY A WOMAN. 
(1) FINE - this is the word women use to end an argument when they know they are RIGHT & YOU need to SHUT UP
(2) NOTHING - means SOMETHING & u need to be WORRIED
(3) GO AHEAD - this is a dare, not permission, DO NOT DO IT
(4) WHATEVER - is a woman's way of saying SCREW YOU
(5) THAT'S OK - she is thinking long & hard on HOW & WHEN you will pay for your mistake.

Ahha..faham? Tak faham? ok, rujuk kamus. :)


Antara yang menjadi kesukaan ramai. Norjuma. Last aku jumpa dia masa International Debating Championship hari tu. Jopefully the next coming IDC boleh jumpa lagi. Dia aktif dengan debat tau. Korang tahu tak? So, aku dah beritahu. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

24 comments:

Nur said...

Suka cakap ok fine!! pastuh si boy akan kata ok2..dengan rasa bersalahnya..muahahhaha

Sunah Mohammad said...

hahahaha~ sangat betul belaka!

sweet la girl dalam gambar tu..:)

Alan Rizque said...

Aku baru tahu Norjuma aktif dengan debat..haha..

Mutiara Bernilai said...

norjuma habib kan?
wah, sngat suka beliau dulu2.
lagi suka sebab dia pandai debat.


hm, no 1 sangat tepat dgn along :)

gaung said...

owhh ini code yang buatkn mereka unpredictable..i must know this..thnk.hehe

sha said...

selalu guna 1,2,& 3 bila marah dgn llki..

shaerin said...

sokong !

FasiHaH SupiaN said...

@Nurhahaha sy pun suka ckp ok fine nur.huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad norjuma memang sweet angah :)

FasiHaH SupiaN said...

@Alan Rizque aktif dengan persatuan debat...hehe dulu dia pun debaters..

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai sama la along, alang pun no 1 tu.hehehehe yes, dy aktif dengan persatuan debat..

FasiHaH SupiaN said...

@gaung haha yup, kena lah tau gaung ;)

FasiHaH SupiaN said...

@sha perempuan memg selalu guna...

FasiHaH SupiaN said...

@shaerin hehe

Farah Hanim said...

nothing - suke meaning die tuu :P

padlie said...

kalau gitu kena suruh cakap melayu lak ;p

Entry terbaru padlie: Ada apa di IPT?

bersama kak Es said...

hahhaa betul ke semua nya

go ahead... ( this 1 is ~KEEP UP GOOD INFO ~ )

FasiHaH SupiaN said...

@Farah Hanim haa farah mesti selalu guna nothing tu...hehe

FasiHaH SupiaN said...

@padlie haha xperlu lah..kan simple english je nie...

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Es tq kak ES :)

soooooour said...

sy suka cakap..."lalalalalalalalalalalalalala"....=p

FasiHaH SupiaN said...

@soooooour tu masuk kategori mana ea....hehehe

alif haris said...

oouh cmtu upenye eh ..
tp klu laki yg ckp fine ape lak mksudnye ? hehe

Hamba Ilahi said...

tapi girl saya(er, ada ke) tak cakap english..

hehe