Buat Yang Sungguh Teristimewa.. | fasihah.com


May 22, 2011

Buat Yang Sungguh Teristimewa..

Assalamualaikum to all my beloved readers. I am pleased to welcome you to read my new post after long hours and days have not published any entries. Hiyaaa, exam kak, abang, adik, mak cik, atok, nenek.. Subjek pulak semua reading. Tiga hari berturut, nak pecah otak ni kena push suruh keluar semua. Haih. 3 hari berturut... Umpama dia begini..

Makan tak basah..
Tidur tak kenyang..
Mandi tak lena..
Pendek kata..
Buku buku buku..
Ini lah penangan sebuah CINTA yang bernama peperiksaan..

Jadi disebabkan penangan CINTA yang terhebat itu tadi..kewujudan blog ini telah diketepikan demi kemaslahatan sejagat. Cheq rasa, mana yang lebih patut diutamakan, patut diutamakan terlebih dahulu...Oklah, malas nak cerita panjang-panjang. Tadi Kak Sunah kongsikan 1 artikel ni. Sangat menarik, lagi-lagi untuk semua bloggers, YOU MUST READ THIS!! (bolehlah sambil-sambil diiringi music Music Box II Eternally)



Ok, mari mulakan..
AMARAN daripada KEMENTERIAN KESIHATAN FS anda dikehendaki melapangkan minda sebelum mebaca artikel ini. Terima kasih.

Ketika tulisan mulai jadi sebutan orang
Ketika pendapat di blog dipuji-puji
Ketika 'post' di Forum mendapat penghargaan
Ketika idea-idea dikatakan sangat bernas

Astaghfirullahal 'azhim...Astaghfirullahal 'azhim...

Terangsanglah semangat mencari idea-idea segar
Terangsanglah untuk mencari bukti-bukti menguatkan argumentasi
Terangsanglah untuk 'komen' di blog orang lain, untuk promosi blog sendiri
Terangsanglah untuk mem'famous'kan diri sendiri!

Astaghfirullahal 'azhim...Astaghfirullahal 'azhim...

Niat asal sudah lari
Niat bukan lagi untuk tujuan dakwi
Niat kini untuk promosi diri
Niat kini untuk naikkan NAMA sendiri!

Astaghfirullahal 'azhim...Astaghfirullahal 'azhim...

Dalam blog:
Tiap hari 'check' brape pelawat dah datang arini?
Tiap hari 'check' brape 'comment' dalam entri kali ni?

Dalam forum:
Tiap hari 'check' brape respon untuk 'post' tempoh hari?
Tiap hari 'check' brape 'post' lagi nak naik status ni?

Tiap hari...cari ruang promosi NAMA sendiri
Sebabnya...

Aku Menulis Hanya Kerna NAMA


Astaghfirullahal 'azhim...Astaghfirullahal 'azhim...

Tulisan ini bukan untuk mencela sesiapa
Tulisan ini bukan untuk menyalahkan sesiapa
Tulisan ini bukan untuk mereka-reka cerita
Tulisan ini buat renungan diri SENDIRI la!

Astaghfirullahal 'azhim...Astaghfirullahal 'azhim...
6-5-2009 3-39-56 PM
"Maka bertasbihlah dengan memuji Tuhanmu dan mohonlah ampun kepada-Nya. Sesungguhnya Dia adalah Maha Penerima taubat." (An Nasr 110:3)


p/s: renung-renungkan dan selamat beramal... :)
Sekali lagi..entri autopublish...



psst: entri lama yang tak terpost, punyala set autopublish, kat draft rupanya =.='' 

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

nini said...

yes....kadang2 terlupa niat asal sebab sibuk kejar tu semua....tapi, kadang2 tu semua jadi motivasi diri untuk teruk menulis...but it depends pada penulisan, kalau penulisan tu mengajak ke arah kebaikan, apasalahnya kita share....=D

najihah sahami said...

Astaghfirullahal 'azhim...kadang2 nikmat dunia melekakn kita..

FasiHaH SupiaN said...

@nini betul tu nini...saya pun mengingatkan diri sendiri...

FasiHaH SupiaN said...

@najihah sahami betul tu najihah sahami..dunia ini memang melalaikan....