Pemilik Blog Suratan Kebetolan Handsome Sangat Ke?? | fasihah.com


May 19, 2011

Pemilik Blog Suratan Kebetolan Handsome Sangat Ke??

Assalamualaikum! Oh hoo dah tengok NKTM? Ada search kat google petang tadi. Tengok review, tetiba macam dot dot dot.. haha Nantilah, tengok sendiri pastu review sendiri. huhu Ni entri ringan-ringan bagi kaki LIKE.  


Naz ni asal datang sini mesti guna nama Naz Emsem, tak caya pi cek kat shoutbox tepi tu. haha Handsome sungguh lah tu Naz? Nia tu nasib baik comel. huhu Tapi Naz dengan blogger yang Sini mana lagi handsome? haha Sesaja lah. Korang berdua tak ada kena mengena dengan entri ni.


Kesian tengok Naz ni merayu-rayu. Jadi sebagai kawan blogger yang comel aku tolonglah dia kan.. Korang tolonglah aku sekali untuk tolong Naz ni. Kesian Nia minta tolong Naz tu..


p mane?kali ni bukan p mane2, kali ni melalui panggilan video 3g iphone 4gs kami. check it out



****************************


nia : accalamekom uncle emcem!!
guwa : walekomcalam nia yang tak chumel. ade ape kol2 uncle ni?



nia : hihi, nia taco uncle yer?uncle tengah uwat pe tew?
guwa : uncle tengah men game ni nia, kemon2, straight tu the point please



nia : uncle2, uncle kan baik, nia nak intak tolong uncle cikit jew, tak banyak pon, uleh tak uncle? (dengan nada suara paling chumel)
guwa : yela2, naseb baik uncle emsem, nak mintak tolong ape shayam?



nia : hihi, cayang uncle, adik nia, tica, macuk kontes uncle, nak mintak uncle tolong undi tica!!uleh tak uncle? leh kan? leh kan?
guwa : iyer, buleh nia, camner uncle nak undi??



nia : jap2, nanti nia "escemes" uncle, uncle tunggu tau (lantas terus meletakkan phone beliau)
guwa : dem, tak menyempat



**********************


sms dari nia


uncle, like tau uncle

1.mula2 :
LIKE MyLittleMomo Fanpage kat SINI --> MY LITTLE MOMO

2.pastu :
lika gambar batrisya kat sini --> GAMBAR TICA!!




tengkiu uncle!caaaayang uncle!:)


*******************************


p/s : Naz mewakili seluruh warga keluarga memohon jasa baik anda untuk turut sama men"vote" gambar tica atau nama betol beliau nur aina batrisya. sekian:)


kepada yang sudah mengundi, jutaan terima kasih:) korang mmg best! anda di alu-alukan untuk meng"copy" entry ini dan mempromot di blog anda:) sekian~

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

Izamir Ridzwan said...

jom undiii

Tok Esah said...

haha, sampai suh pomot!! hehe naz oo naz..

neway petang td tok dah vote, cumel pic batrisya tu kan kak!! like!!

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan jom jom, ni kalau x menang, xtau nak kata apa..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Tok Esah tu lah tok, nasib baik comel..lau x, xdan nak like.heheheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..klu dia taip kat shoutbox..mesti dia panggil"akak yg encem!"hahaha

naz sgt mesra.walau dia tak selalu blogwalking cam dulu tp dia tak lupa kwn2

FasiHaH SupiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) betul tu kak LM, dia tak lupa kawan2 dia....cepat je rasa mesra dgn dia...

blog-tips-kurus said...

(saye=pengulas comel!)
baby itu comel. semua baby comel2 laa.. :-)

Eja GaNu said...

jgn malu2 segan2 jom undi hihi

Aretikz said...

haha.. Naz, ang memang berjaya mempengaruhi cik fasihah ni.. haha..

shahjiehan said...

mcm marah je... hehehe dot dot dot

jom baca dan komen Review Nur kasih The Movie. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

FasiHaH SupiaN said...

@blog-tips-kurus Ok awak memang comel masa kecik2 dulu.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Eja GaNu hehe tak kene bayau pun.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Aretikz dia memang selalu berjaya dalam mempengaruhi saya. derm!!haha

FasiHaH SupiaN said...

@shahjiehan haha manaa da marah, ni gurau2 sesama kawan blogger...hehehe

Mutiara Bernilai said...

xknal sgt naz ni..

penah gak dtg 2-3 kai ke blog dia.

ehe~


*baby itu sungguh comel.aha. rasa skema lak ayat

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai dia peramah sebenarnya...engineer lak tu...tp dia sibuk..jrg update pun along...