7 Benda Paling Popular Orang Malaysia Bayar Melalui Internet | fasihah.com


May 17, 2011

7 Benda Paling Popular Orang Malaysia Bayar Melalui Internet

Assalamualaikum to all my beloved readers! Morning! Happy holiday to all Malaysians! hehe seronoklah na cuti hari ni. hihi So kali ni, fasihah.com hendak berkongsi, apakah perkara yang selalunya orang Malaysia membayarnya secara online.


  1. Travel -- Rm435mil (24%)
  2. Bill payments -- RM329mil (18%)
  3. Entertainment and lifestyle -- RM255mil (14%)
  4. IT and electronics -- RM218mil (12%)
  5. General insurance -- RM205mil (11%)
  6. Fashion and beauty -- RM181mil (10%)
  7. Gifts and collectibles -- RM68mil (4%)

Itulah bendanya. Travel memang online lah selalunya kan? Sebab kita pun selalu booking flight online. Sebab itu yang paling banyak. Hanya sebagai informasi. :)





Sumber : The Star

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

Bro Framestone said...

yup betul tue :)

bersama kak Es said...

fasihah lah penyumbang tu yg ranking #1 tuu

Mr.Kerro said...

<<< tak mampu nak travel.. sebab tu kot xpnh booking online..hehehe.. tpi stkt ni BIL plig tggi, bil tenete, tepon dan air :P

FasiHaH SupiaN said...

@Bro Framestone tahu xpa bro...

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Es sy tak lah kak ES, kak ES yelah tu kot.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Mr.Kerro saya pun tak mampu lah mr. kerro..blajau lagi ni haaa..nak pi terbang mana..hehehe

Ardini Humaira said...

kalo bab beauty tu dni penyumbang gak kikiki ;p

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humaira yang itu memang tak dapat dinafikan lah kak dini! :)