Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom | fasihah.com


May 24, 2011

Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom

Assalamualaikum semua! hehe nak join GA Cik Tom. Sengaja betul nak wat hari yang last ni. Padahal dah tahu lama dah dari bulan April lagi dia keluarkan. Cik Tom, tak apa kan buat last minit? TAk tahulah bertuah ke tak, memang sengaja ni wat last minit. Hihi






So, kenal Cik Tom tak? Cik Tom ni terkenal dengan tutorial dia. Banyak tutorial dia. Boleh pergi web dia untuk tengok tutorial yang disediakan. So, dia nak buat Giveaway sebab dia nak bagi hodting. Haa, bukan murah tau hosting ni. Jadi, aku pun sengaja lah nak mencuba-cuba kan diri, walaupun selalunya memang 'sangat bertuah' lah untuk dapat benda-benda macam ni. huhu


So, apa syarat-syaratnya untuk menyertai GA Cik Tom ni?


1) Buat 1 entri bertajuk “Giveaways Julung Kalinya Dari Cik Tom” dan linkkan ke entri ini.

2) Entri adalah bebas samaada nak buat panjang atau pendek tapi supaya tak nampak terlalu kosong cerita la apa yang menarik/kelebihan mengenai blog korang ye.

3) Tak perlu follow blog ni atau letak banner cuma sila masukkan link blog cik tom ke dalam bloglist korang. (*supaya senang nak tahu pasal apa-apa update sepanjang giveaways. dah habis boleh je remove.)

4) Pemenang akan ditentukan secara cabutan bertuah.

5) Tinggalkan link post anda di bahagian komen entry ini.

6) Tarikh mula giveaway ini ialah 25 April 2011 sehingga 24 May 2011. Tarikh tutup bagi redeem hadiah hosting cik tom ialah 31 May 2011. So, kepada pemenang sila alert tarikh yang bakal cik tom umumkan.



Ok, so apa kelebihan blog ni? Alamak Cik Tom, I am failed to explain this. I think, there is no such thing yang interesting from this blog. Huwaa Damn sad! huhu Apapun, blog ini baru menukarkan domain. Tuan Tanah masih belajar dunia blog. Kebanyakan entri dalam blog ini adalah buah fikiran tuan tanah sendiri daripada apa yang dilihat dan diperhati dalam masyarakat. Selalunya, Tuan Tanah cuba untuk menimbulkan isu-isu yang menarik untuk diperbincangkan. (iyeke?adess) Entah, tak tahulah Cik Tom, Cik Tom rasa?? o.O

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

3 comments:

Ardini Humaira said...

Goodluck dear!

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humaira tq kak dini!!!!!

CIK TOM said...

tenkiu join yunk!arini akan ciktom umum keputusannya..hee