Entri Khas : Pemberi Backlinks Terbanyak! | fasihah.com


May 9, 2011

Entri Khas : Pemberi Backlinks Terbanyak!

Assalamualaikum to all my beloved readers. Terima kasih kepada semua yang memberi pendapat di entri sebelum ini. Freedom of speech. :) Oklah, ini entri pendek sahaja untuk memberikan penghargaan kepada blog ar-rifke


Bulan ini sahaja dia pemberi terbanyak backlinks! Oh ya, korang tahu tak apa itu Backlinks? Kalau tak tahu boleh baca kat SINI. Selalunya backlink ini penting untuk Page Rank. Oklah, dah kata entri pendek kan? So, tak boleh cerita panjang lebau lah yer! 


 
Klik Untuk Bertukar!

Ya, blog ar-rifke sangat banyak memberikan backlinks kepada blog picisan ini. Ini semua kerana aku join segmen kat blog dia. Giveaway Special dari ar-rifke.com!! Khas buat anda, ya anda yang membaca entri ini!! 


Semenjak aku join Giveaway dia memang tiap-tiap hari aku dapat backlink daripada dia. Huwaa. Tapi kalau tak silap aku  Page Rank dia memang antara yang hebat-hebat juga kat Malaysia ni.


Terima Kasih banyak ar-rifke!


Sekian, terima kasih sudi baca. Pergilah blog ar-rifke tu, tunggu apa lagi. :)


p/s: Lawyer Uia tanya macam mana nak tahu backlinks? Ok, mudah sahaja,  klik Stats > Traffic Source. Ataupun, kat Nuffnag ada referral URL kat Analytic. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

9 comments:

Salim Harmanain said...

FS ooo FS..cmne nak tau backlink ni? ajar sikit..

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanain hehe dah tu, dah edit kat entri, boleh cek na cik salim!!

Salim Harmanain said...

yang kat nuff tu tau.. yang dekat stats tu x phm mcm mne nak cari..

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanain haa tu dah ajarin..ya dah tahu sekarang kan dong..hehehe

Sunah Mohammad said...

wahhh...tahniah~

aried said...

trimas untuk entri ni..hehehhhe

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@aried trimas kat aried lah..huhu

AizA said...

wahh... baru tahu... heheh... slama ni berblog just suka2... so x amik port lah sgt... heheh..