Ber [dot] com Sudah Dia! | fasihah.com


May 10, 2011

Ber [dot] com Sudah Dia!

Assalamualaikum to all my beloved readers! huhu ni update ringkas sahaja. Sebab? Dalam tempoh 2-3 jam ni, blog cheq belum stabil sangat. Jadi, akan ada yang dapat buka dan ada yang tak dapat buka. 


Jadi, inilah URL terbaru, www.fasihah.com Mudah kan? Kawan-kawan aku semua kata, "alhamdulillah, sennag dah nak buka" ceyt! haha tak apa.. aku pun setuju sangat, URL yang lama tu memang sungguh hebat tak terkata. Haha dahla psiko. apa tidaknya psycho-mate189.blogspot.com dah lah panjang, pelik, tapi blog tak sangkut paut pun dengan psiko nye. haha



tak apa, dah tukar domain. Nama aku dah tu. Tak payah susah dah naa. Tak panjang tak pendek. Fasihah.com nanti korang jumpa lah. Ok, untuk itu, walaupun url blog ini korang guna yang lama, dia akan terus direct pergi ke domain yang baru. Ok, itu sahaja makluman. 


Kenapa aku ber dot com? Ok, itu cerita nanti lah, bagi blog ni punya address stabil dulu okey? Ok! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

19 comments:

::blog anak jawer:: said...

wah...sudah ber dot com ka... ni jeles ni...apepon... gud luck ye...hehe

Mr.Kerro said...

berdotcom sudah, bila pulak nak berhosting sndiri? hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer:: ape lagi..jomlah join sekaki.hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Mr.Kerro haha nantila Mr Kerro, orang nak join contest cik tom hadiah hosting tu dulu.....lau dapat, ber hosting la..lau x, setahun lagi lah.hehehehe

Mutiara Bernilai said...

ececeh.

bestnye dia.

hu, along xmampu lg nak buat dot com.

belog blom hebat mcm kamu2 yg len..

huhu

Salim Harmanain said...

bedotcom sudah...fuiyyooo tahniah.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah dr akak...

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai belong alang tak hebat pun...belog along lah hebat......tukar dot com sebab url dulu tak berapa nak matang la along..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanain huhuhu ada nama dah..nama betul salim oii. :)

FasiHaH SupiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) ta kak LM..tp xhebat ape pun blog nie...-___-''

tokeh besar said...

eceh...sudah bersuara arr..

http://harinibesoksemalam.blogspot.com/

Ardini Humaira said...

dik!!!!


tahniah ^__^ selamat ber dot com tau

fa-in said...

walaa~
tahniah kepada dia! :D

FasiHaH SupiaN said...

@tokeh besar bersuara?? blurrr

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humaira nak ikut jejak kak dini!hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in thanx fa-in :)

Raby said...

haa.senang sikit nak taip fasihah.com

FasiHaH SupiaN said...

@Raby heheh memang itu yg kita perlukan.haha

jaa64 said...

tahniah :)