Dah Jatuh Cinta Ke? Macam Mana Nak Tahu? | fasihah.com


July 4, 2011

Dah Jatuh Cinta Ke? Macam Mana Nak Tahu?




Ada kawan tanya. Kenapa semua entri terbaru ada kaitan dengan cinta? Ada apa-apa ke? Fuhh~ Pantang..


Kalau kata lepas raya nak menikah ni kang, mesti laju je berita sampai ke seluruh pelosok dunia.Padahal raya tahun bila entah, tak tahulah. hihihi =D

love by xdashkax on deviantArt



Alahai, sengajalah tiba-tiba banyak pula yang berkaitan dengan cinta. Pulak, tetiba pun banyak cerita yang ada 'cinta'. Tahajud Cinta lah, Stanza Cinta lah. Kitab Cinta lah. hehe


Kalau aku nak cakap, sebab love tu comel. Jadi aku buatlah post-post cam  gitu. Agak-agak puas hati tak dengan jawapan aku ni Encik Ariz?


Bukankah cinta itu indah? Cinta adalah sebahagian daripada nafas kehidupan. Tetapi.. apalah ertinya cinta pada insan jika cinta kepada Khaliqnya belum tercapai..? Pi baca kat SANA.


Selamat Malam. Esok pagi nak buat blogjogging!~

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

28 comments:

Arez said...

amboi.. haha.. ok puas ati da.. :)

aimie amalina said...

heeee..apa slh nye sekali sekale ber"CINTA"..kiki..betol2..sume nye comei! ^_^

::blog anak jawer:: said...

lepas tu terawih cinta... puasa cinta... raya cinta.. semua cinta... hahaha

-Yok mampir diluk = ”al-kisah nasib anak-anak lorong haji taib..

Siti Safiyyah said...

tak sabar nak bercinta. jom fasiha.. hehe

Pak Syahot (sYaHir) said...

btol...bkak tv tjuk cerita nak ade cinta jek...no wonder la trikot jgk..haha

Hans said...

cinta itu indah
:-)
setuju2

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

JIJI YU said...

hurm2..nak pinjam novel engko

Mutiara Bernilai said...

weee!~

ade rona merah jambu la kat sini,,dah xnmpak ijau,, :)





* sedang Allah mewujudkan kita juga kerna cinta kan?

Cik Aqilah Wardah said...

kehkeh.. kita rindu2..
dia cinta2...

i cinta u fasihah... ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bg akak pinjam ~~indahnya bercinta

FasiHaH SupiaN said...

@Arezpuas hati pun!!!akhirnyaaaa..hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@aimie amalinahahaha bercinta???wahhhh

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::yg ni setuju!hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Siti Safiyyahjom, menikah!haha

FasiHaH SupiaN said...

@Pak Syahot (sYaHir)haa sib bek syahir sokong.hehehe

d_LA said...

cintailah sungai kita..tetibe lari tajuk..asal ada perkataan cinta tu terima jelah ye

FasiHaH SupiaN said...

@Hansbetul tu hans ;)

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUboleh je, sanggup ke nak bayar sewa jiji?haha

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilaibetul tu Along, sedangkan Allah menciptakan kita dengan rasa cinta...subhanallah..:)

FasiHaH SupiaN said...

@Cik Aqilah Wardahmemang kita sesuai nak bergandingan ni kak qiqi! ^__6

FasiHaH SupiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)nak pinjam yg mane 1 kak?hehe

FasiHaH SupiaN said...

@d_LAhahah tahu xpa..cinta gak....

bersama kak Es said...

hidup penuh dengan cinta baru lah ceria kan ...
mesti ada apa2 ni ;)

sergeant keroro said...

lovey dovey ni best, haha :P

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Eslagi sorg.......aduyai kak es.....tgh bercinta ngan samsung galaxy s 2 kak es...

FasiHaH SupiaN said...

@sergeant keroroof koz lah kan keroro?haha

Sunah Sakura said...

tu diaaa...ayat stanza cinta..hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakurahahaha hanya pembacanya sahaja mengetahui dari mana ayat tersebut.hehe