Antara Yang Menjadi Giveaway Dari Korea @fasihah.com | fasihah.com


July 29, 2011

Antara Yang Menjadi Giveaway Dari Korea @fasihah.com


Senarai list peserta yang akan di update setiap hari. Pastikan anda hanya menghantar link entri yang betul sahaja. Jika tidak, anda tidak akan dimasukkan ke dalam list. Harap beri kerjasama untuk cek nama masing-masing. Kalau tak ada, beritahu saya. Kalau belum join, boleh klik gambar di atas. 

Senarai dah join kat sini

Lagi 1 pengumuman : GA akan ditutup pada masa yang terdekat, bukan 14 Ogos 2011, harap maklum.

Terima kasih :)



Jadi, antara gambar yang sudah di emelkan oleh Owner Storeking ialah...





6 bookmark special dari Korea.
Tahu itu baju tradisional Korea kan?
Tahu tak nama dia apa?
Korang kan Korean Lover..patut tahu ;)

- Hanbok tak silap -




Tu baru 6..
Nantikan update dari semasa ke semasa.. hehehe

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

17 comments:

cayang GIRANG muahx muahx said...

wee~ suka nya. kiut gile
arap dpt 1.
fuh~ fuh~ fuh~

RARA aihara said...

comel lah ! =)

aimie amalina said...

ooo..hanbok ke..kak aimie x tawu..cube2 je niiii~
lallaalalalla
kikikii..=p

aiman said...

hanbok.. betul la tu.

mate saya bulat said...

mane senarai peserta ek ?

blog-tips-kurus said...

kalau saye pakai HANBOK itu, mesti sangat comel kan?! perasan!!

cik pulau said...

suka..........
tolong lah bertuah,,
lalala

Diana @ bilakukatacinta said...

bak hanbok betul2 boleh?

fa-in said...

cantik nyaaaaa....

hamzah ian said...

jauhnya hadiah. dr korea..

Munna said...

hadiah hanbok xde? hehehehe

syarifahsidrus said...

nak giveaway kimono tu yang betul2 boleh?hehehe

Hans said...

walaweh
ada kah saya bertuah nanti?

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

CikMiMiey said...

ngeeee .....

chumill nye siap ade pic hambok lagi oh ~

hopefully .... :)

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

harap satu tu saya punya :)
ngeee :D mane tau masin mulut bulan2 pose nie.. hehe.

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

harap satu tu saya punya :)
ngeee :D mane tau masin mulut bulan2 pose nie.. hehe.

FiZ said...

comel2...huhu