Tiada nama, boleh ke? | fasihah.com


July 28, 2011

Tiada nama, boleh ke?



Ya Alllah,


Kalau ini yang terbaik untukku bagi sebulan yang cuti yang tinggal ini, kau permudahkanlah..
Jika bukan ini yang terbaik, kau berikanlah yang lain..



mood :...cer teka? haha


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

19 comments:

H.J said...

cuti tinggal sebulan lg..kebetulan dalam bulan pose..macam tu ke?

Diana @ bilakukatacinta said...

errrkkkk? siapa? mana? ape?...hehehe..tak dpt nak teka lah fasihah

YAYA AZURA said...

hihi .. ape nie?

merahitujambu said...

mood cinta cintun..=p

Kakzakie said...

Cuti bercinta dalam sebulan kerana puasa? Eh... cinta mana ada cuti kan. Entahlah....

FasiHaH SupiaN said...

tak ada sorg pun yang betul...hahahahahaha

Cik Aqilah Wardah said...

kumpul duit beli henpon baru!! yeah!!! haha

syarifahsidrus said...

erk,tak dapat teka la kak fasihah..apekah?hehee

aiman said...

susah.. xnampak klu langsung..

::blog anak jawer:: said...

mood cintan cintun atau pun frust nak register subject next week... hehehe

lia AKA milo said...

mmm.. sangat tak faham, ce terangkan..

hihihihi

^dianakhairi^ said...

nak cuba nak cuba.
kerja kot cari duit sikit dari golek2 je lg sebulan..huhu belasah je.

aimie amalina said...

ape nih?
hehehe
keje?
dok umah?
pose?
oooo..
apeeeee?hehehehe

JIJI YU said...

aku blur

Solihin Zubir said...

err.. jodoh? hahaha...

sergeant keroro said...

apekah? T.T

FasiHaH SupiaN said...

JAWAPAN ADA KAT SEGMEN BRO BEN ;0

suhaili sarif said...

wah susahnya nak teka,,waaaa

FasiHaH SupiaN said...

alahai....jawapan diaaaa tadi temuduga kerja...huhuhu