Lafaz Kata Hatiku .. | fasihah.com


July 16, 2011

Lafaz Kata Hatiku ..


Cuty girls and kacak boy.
Have a great weekend then. hehe


Lafaz Kata Hatiku

merupakan blog milik enEnfeel
tuan punya belog sangat kacak, eh silap, cun
Her belog very nice
Fast loading itu menujukkan ianya ringan
Belog yang simple, se simple tuannya ;)

Saya suka belog ini sebab simple je, tak banyak benda pun, benda yang penting-penting je ada..
Pemilik mungkin sangat menyukai kura-kura dan menyukai pink?


Simple header.
She is blogging since Nov 2009.

Tapi saya tercari-cari, mana widget follower?

Saya suka lagu Yuna tu wak.
Tapi, tak semua orang suka Yuna.
Taste orang masing-masing kan?
Dan tak semua orang suka ada lagu dalam belog.
Ni berukband agak laju, dia loading oklah lagu tu. 
Kalau berukband semput? nak tunggu loading lagu  tu nanti tersangkut-sangkut, boleh buat orang geram dan tekan butang pangkah tu pulak.

Yang lain memang dah ok.
Nice to know your belog. ;)



TERIMA KASIH SUDI BACA^^

15 comments:

JIJI YU said...

wakakak..ko pernah sampai blog die tak sebelum ni

suhaili sarif said...

waa bestnya kena review,hehe
ingatkan lafazkan kata hatiku tadi tue FS nk buat puisi ..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUxpenah, pestime.hahaha

FasiHaH SupiaN said...

@suhaili sarifagak dah, mesti org ingat puisi..haha

::blog anak jawer:: said...

baru singgah... btol la... simple je...hehe.

enEnfeeL said...

sis, dah siap! sorry sebab lambat skit. banyak kena distract dgn benda lain..adoi. thanks sebab review :) salam ukhwah ♥ nice to know your blog too :)

p/s: kdg2 je saya akan tersuka pink. eh?

Подтверждаю said...

as salam..
oo..review blgo rupanya. ingatkan puisi. hehehe.

ada lagu? adei..kena on hold dulu la. bb slow..
thanks =)

syarifahsidrus said...

rajinnya kak fasihah review..review saya pulak!eheh

Hamba Ilahi said...

ingatkan lagu cinta..

haha

Cik Aqilah Wardah said...

huhu~ lafaz kata hatiku ingin bertemu dgnmu.. cewaaahh!! hahaha~ ^^

d_LA said...

rs nk gi singgah gak la..

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

mungkin dia msih xarif lgi, dlu sy wat blog taun 2006.. nk bw pn xpndai... tpi bla bukak blog bru ni dh bleh skit :D

lia AKA milo said...

hihihi,memang lafazkan kata hatiku ni

H.J said...

hehe..mantap je dia review..

sergeant keroro said...

hehe, bila nak review alien? :P