Cinta Yang Putus Di Pertengahan Jalan | fasihah.com


July 4, 2011

Cinta Yang Putus Di Pertengahan Jalan


Selamat petang. Masih ada yang merasakan bahawa ada sesuatu disebalik, cinta, cinta dan cinta dalam blog ini. Aduhai. Ni lah akak ni tak tahulah, kenapa dia masih mengesyaki sesuati. Yang sorang malam tadi dah puas hati. Aakak ni kata macam ada sesuatu je. Hallamak...


Baiklah, kenapa asyik cinta, cinta dan cinta je kan? Sebab yang sebenarnya, dan kondisi yang sebenarnya, memang kerana cinta.


Kerana cinta itu membuatkan saya..


Broken Heart by 1cataracta3 on DeviantArt


Sekian, terima kasih. Maka sesungguhnya jangan berharap dengan cinta manusia kalau cinta pada Khaliqnya tak seteguh mana. Terima kasih..


Harap, kali ni dah boleh berhenti tanya kenapa asyik pasal cinta. Jawapan paling baik difikirkan dek akal. haizz =.=''

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

22 comments:

Sunah Sakura said...

manusia bercerita berdasarkan pengalaman.. :)

sebagaimana kita berkata dalam blog, bila ia berdasarkan pengalaman, memang akan nampak keluar dari hati... :)

JIJI YU said...

engko ni putus cinta ke pe weyh

Siti Arfah said...

Cinta manusia dusta blaka, tiada yg kekal. Sama2 kita thabatkan dlm hati cinta Allah s.w.t InsyaAllah. Sama2 mencuba . ;)

sergeant keroro said...

hehe, true!! :)

p/s : patah hati ke? pasti akan berjumpa yang akan memulihkan, tapi susah untuk kembali seperti asal.

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakurabetul tu...tapi saya tak putus cinta lah kak sunah, putus cinta,,memang sebab kawan dipanggil kerja, sy tak pun =(

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUputus cinta lah jugak.hahaha

FasiHaH SupiaN said...

@Siti ArfahinsyaAllah arfah..;)

FasiHaH SupiaN said...

@sergeant keroroye..patah hati sukar untuk diubati....

Aretikz said...

uuh.. kalau tnya sal love.. boleh? hehe..

FasiHaH SupiaN said...

@AretikzAtik, sila tanya kat dr cinta kalau nak tanya sal love...hehe sy tahu drma yg hujung dia ade cinta je.hehehe

Arez said...

haha..sape kate owg da puas ati?? msih agi meragui.. mane tau cinta lame berputik kembali?? ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Arezok2, malam ni kita selesaikan! hahaha

Hamba Ilahi said...

jom bercinta dengan saya..

hehe.btw, saya nak tukar link dengan kamu.harap diperkenankan sebab saya dah letak pun..

Arez said...

yeaahhh...seha da explain everything da..die kate lom ade sape2 agi..so, yg berkenaan 2 especially anak2 adam cpt2 la dtg melamar tuan punye blog ni..haha..ak da promte ni seha..ucap terime kasih taw kat aku..dpt ferrero rocher pn jdla.. :p

Hans said...

cinta Allah yg kekal
:-)

Juvana Episod 11

aimie amalina said...

heeee..sungguh bercinta die..x pe..moge dipermudhkn urusan ye dik!

FasiHaH SupiaN said...

@Hamba Ilahiyes firdaus, jom exchange link! :)

FasiHaH SupiaN said...

@Hansbetul tu hans :)

FasiHaH SupiaN said...

@Arezhahahaha alalala cian betul...takpe2, nanti cheq bagi ferero rocher sebijik yeee

FasiHaH SupiaN said...

@aimie amalinakak aimie!!!!!!!!mane ade =.=''

Cik Aqilah Wardah said...

fasihaahhh!! oihh~ kak baru je terperasan semalam u cinta kt i bila u mintak no...

aigooo~ sudah putus kaa??? hikhikhik... :p

Kakzakie said...

Rasa cinta kena ada pada diri kita. Gunakan akal dan ilmu yg ada untuk memberi cinta dan mencintai...