Janji-Janji Manis Lelaki Hanya Tinggal Janji | fasihah.com


July 6, 2011

Janji-Janji Manis Lelaki Hanya Tinggal Janji








Sambung baca kat SANA.

Jatuh hati dah kat Syarifah Sidrus. 
Eh silap, kat blog dia. 
Ni kak sunah ler yang kenalkan semalam.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

kaizen said...

bukan lelaki sahaja yang berjanji lalu tak tepati~

pompuan pun ade je~ dulu berjanji akan bersabar dengan kerenah aku, dulu berjanji tidak akan buat sesuatu yang aku tak suka~

lepas tuh? janji tinggal janji~

Sunah Sakura said...

ahahahhahaha~ kan da berjangkit!

FasiHaH SupiaN said...

@kaizenhuhu ok setuju ngan kaizen, pempuan pun sama gak sebenarnya....

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakurahehehe sape suh ajaq.haha

MUHAMMAD HARITH RAMLAN said...

terlalu banyak kalau..huhu..rasenye tuan punye blog pn mst pernah ade janji2 mcm ni kn..hehe :p tp btl la..sy pn dulu prnah gak jnji ngan seseorg mcm ni..

Munna said...

nak yg last tu...yg lain xdpt pn xpe....^^

JIJI YU said...

eheh..hamboi2..aku laki ni

FasiHaH SupiaN said...

@MUHAMMAD HARITH RAMLANharith bercinta.hahaha

FasiHaH SupiaN said...

@Munnahehehe carilah yg diidam2kan ;)

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUji..rileks2..jgn lah hot..sebenarnya laki ke puan ke same je...

sergeant keroro said...

hehe, jangan berjanji, sebaliknya berusaha. XD

Mya said...

comel sgt illustration gamba2 tu. tp tu la, manusia lebih gemar berjanji daripada tepati sobsobbb hee

cik pulau said...

wahhh..kena terjah ni..hahaha

aimie amalina said...

heee...saya jth cinta juge..kikiki..=.=

bersama kak Es said...

kak es pun tak percaya kalau lelaki asyik dok sebut KALAU KALAU .....

Solihin Zubir said...

janji tinggal janji..
ok.. nk pi melawat blog beliau..