5 Sahabat Blogger Terhebat Abad Ini, Fuhh | fasihah.com


July 1, 2011

5 Sahabat Blogger Terhebat Abad Ini, Fuhh

Salam pagi jumaat! yaw.. huhu kekaguman terserlah bila mana mereka merupakan sahabat alam maya yang sporting belaka! Sebagai blogger, anda wajib mengenali mereka! Serius, tak tipu! No regret! ;) They are all good bloggers.



Wajib singgah dan follow. Oh dia sangat pandai bercakap Jawa. Tak rugi kenal dia. Blog dia comel, warna coklat kekuningan. Ha, jangan fikir lain bila kuning tu, Kang kena tangkap. hehe Dia obses dengan kotak. Nama kotak tu danbo. Dah, pi jenguk. hehe [sorry anak jawa, tak rajin nak cari coding letak flash,huhu]

entri yang harus di baca : Bacteria pandai komen blog!



Yang ni, wajib kenal. Terkenal dengan geli-geli. No regret kalau baca entri-entri dia. Sempoi sahaja. Dan anda akan mengenalinya seperti dah lama kenal walaupun baru masuk blog dia. Merupakan seorang yang obses dengan neslo tetapi tak tahu membuat neslo. haha [sorry gak, tak leh nak amik header tu ostad jiji]

entri yang harus dibaca : ingin melajukan broadband



Merupakan seorang blogger yang pandai membuat Felt Craft dan Tiny Pillow yang comel-comel! Ramai tu orang yang tempah kat dia. Ada tiny pillow untuk hadiah perkahwinan, untuk hiasan kereta, untuk apa-apa gift pun sesuai.

Jadi boleh jenguk Tiny Pillow.



Ini angah saya. Saya ada tiga adik-beradik. Saya yang bongsu,haha Jadi yang suka sakura ni angah nya. Nanti saya tunjuk alongnya suka apa. hehe Jadi, dia sangat pemurah. Blog dia best, sebab dia suka letak gambar cantik-cantik. Lagi-lagi kalau dia letak cici. hehe

Entri menunjukkan di seorang yang pemurah : 31-7 Birthday Giveaway!




last but not least

Mutiara Bernilai
 
Kalau tadi angah, inilah alongnya. Kalau tadi suka sakura, yang ini suka dengan mutiara. hehe Dia suka robot. hehe Taklah, dia terrer bab-bab robotik ni. Tak caya tanya dia. hehe Dia suka membebel! Haa tapi bila dia membebel semua best-best! Tak caya?


Jenguk sini : Silver Lining



Apa lagi? Pi terjah semua!!
Hehe terima kasih semua kerana menjadi komentar tegar blog ini bulan Jun! :)


Thank you by 'ArhcamtIlnaad on DeviantArt


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

UNA budak BAEQ said...

top commentorss ! ;)

semua blog awesomeee. tak sia2 dapat kawan dengan dorang .untung semua best2 . and ehhhhhhhhhhhhhh betul ke sunah ngan fasihah adik bradik ??? serious tak tahu =.=

Esempoi said...

yang penting sempoi.. hehe

Sunah Sakura said...

ouhhhhhhhhhhhhhhhhhh...patutlah... hehehehe... komentar tegar... hik hik hik..

terima kasih alang~~~ ;)

Mutiara Bernilai said...

hahah,,

sweet lah alang ni,,suka!

^____^

thanx dear,,

hu, dah lame along x update blog..

JIJI YU said...

saya terkentut dah ni..

Hans said...

terjah jangan tak terjah
den ada terjah sikit2
best2
:-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

al_hakim said...

pasti depa ada kelebihan masing2 kan..=)

::blog anak jawer:: said...

thank ye my jiran yang cantik lagi menawan.... alolo... ramai nye sibling dy kat blog ni..hehe

-Yok mampir diluk = jangan takut kahwin awal.....

FasiHaH SupiaN said...

@UNA budak BAEQadik beradik maya je una oii :)

nida husna said...

blog ni pun hebat jugak :)