BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT ! | fasihah.com


July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

Klik gambar untuk join ;)


Nak mengarut apa ye?
Hmm, cuti punyalah lama. 
Dah penat merata cari kerja, sampai 1 tahap dah give-up.
Mana tidaknya, tinggal sekejap je cuti, puasa, raya sekejap balik kampus semula.


Tiba-tiba, mak kata, pasaraya selang 2 rumah kita ni nak buka 1 Ogos.
Tengah cari pekerja.
Mak dah cakap dengan kawan mak, nanti pergi interview sana.
Alaa..cari pengalaman.


Nak dijadikan cerita..
Tadi pi interview lah katanya.


Tapi...
Esok kena kerja dah??
So, part time blogging dah kena bahagi-bahagikan masa lah dengan part-time kerja kat pasaraya.
Nasib baik jalan kaki pun sampai...


Haa, tak tahu nak cakap apa lagi,
Jomlah, mana-mana blogger yang berkelapangan tu, jom join contest BA ni.
Chill ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

ayie said...

waa dah kerojee.. good luck yee

syarifahsidrus said...

waa,kerja..boleh belanja eh akak..hehhe

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Jom tgk U Mobile On Net

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)