Kepada Pemilik Cici Juga Yang Bernama Jiji #Photoshoot | fasihah.com


July 7, 2011

Kepada Pemilik Cici Juga Yang Bernama Jiji #Photoshoot



Hmm ingat korang je ea ade haiwan-haiwan cumel geli-geli nie..
Meh, nak kenalkan jugak, watak baru, fresh dari ladang..







Ade 3 ekoq kesemuanya..
Kak sunah ada cici je..
Jiji lak ade mirah and akob..
cheq ada haha nama tak ada lagi....

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

21 comments:

cik pulau said...

pulak..
nak lawan jugak tu..
hahaha...

pha is said...

jadi model sambilan pulak diorg ni ye... hehehe

GaRy™ said...

alamak.... tersangat lah kiutnyer~... huuu...huuu... bak satu~...

Nurhafizah Shafri said...

subhanallah,comeynya!! mata biru...sgt cute la mereka2 itu... seha nnt seludup bawa balik 1 yea..hehhe

H.J said...

mata biru tu.paka lens ke? :D

aimie amalina said...

alolo..tomei..heee..nk seko =p

Anyyss Shuhaimi said...

comelnya..huhu
nak sekor..

z a z a said...

awww, cute little Kitti..! aww, mate dia biru. comelnye! lamenye saye x pegang kucing. bulunye sgt lembut. masyaallah.rindu kucing di malaysia :(

suhaili sarif said...

comellnyaaaaaaaaaaaaa...
yg oreng tue huwaaa..bersihnya dorg nie
mata biru pun ada??cam omputih.hehe

bersama kak Es said...

anak2 akak dah geraammmm nengok!! comelllnyaaa..

JIJI YU said...

ehehe..ko gabung je sume name tu.

Sunah Sakura said...

jiji cakap tu bukan mirah n akob.. tu yang baru...ahahahha~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sgt cumil....

Cik Aqilah Wardah said...

hohoho.. plis2... amik yg kt rumah cik Wardah ni jugak... 5 ekor smuanya... hukhukhuk

x larat dah kene jerit hari2... sampai hlg sore den ni haaa..

-_-"

sEha said...

comel gila..... FS nk yg merah nun...

Zuwairi Aiman said...

comel comel.. keep it up blog menarik

Solihin Zubir said...

haha.. comey gila...
cpat la taruk nama.. :D

syarifahsidrus said...

comel je.haha

sergeant keroro said...

comel sangat tu, hehe XD

p/s : letak nama kero :p yang kuning jingga tu XD

norinaomar said...

umur macam ni diorang kuat main..sabo jela tengok diorang berguling2..

http://noipunyablog.blogspot.com/2011/07/tips-menabung-3-akaun-keluarga-aka.html

UNA budak BAEQ said...

saya ada empatttttttttttttt lagi comel. sorang nama tiger yg lagi 3 orang belum beri nama .agagagaga

* btw comellllllllllllllllllllll gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa XD