Ke Mana Pergi Subsidi Kami | fasihah.com


July 12, 2011

Ke Mana Pergi Subsidi Kami




TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Sunah Sakura said...

link untuk sumber tu cam salah la dear..

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakuratq kak sunah gtau..dah betulkan :)

Munna said...

nak smbung boleh?

~ke jari bini menteri~

JIJI YU said...

ahaha.,..ke jari bin imenteri tu satu..ke elaun parking menteri2

SUCI KUDUS said...

kerajaan kini memang tak begitu efektif. namun bertukar kerajaan pun belum tentu lebih positif... lihat sahaja di seberang sana.. betapa rakan sebangsa teraniaya..

syarifahsidrus said...

drama dalam dunia..

Siti Arfah said...

Dunia oh dunia ! Ish3 .

airaniez wirdani said...

Tak tahulah bila orang yg *tak suka ambil tahu* nak sedar.Nak kena tunggu kita mengemis di negara sendiri demi memberi kesenangan kpd pemimpin atasan ke, baru nak sedar?Minta kepada yang belum mendaftar mengundi pergi tengok Bajet Negara.Tengok berapa JUta untuk program *Permata Pintar*. Tengok yang tu jadilah...tq..good effort Fasihah!

::blog anak jawer:: said...

jari tu xd harga...cincin tu mahal gile..yg latest, ke gelang jacob yg tersarung di tangan si pemakai cincin tu..mahal kot..

Kat page2 fb skrg dh mula kedengaran suara org yg selama ni senyap je..makim lama makin lantang... Tggl yg belum sedar lg..nk tggu sampai bile..

sergeant keroro said...

orang atas banyak jugak yang corrupt