Stanza Cinta Tv3 Episod 3 | Download Link | fasihah.com


July 10, 2011

Stanza Cinta Tv3 Episod 3 | Download Link

Salam semua. Sebelum itu, saya mohon maaf pada minggu lepas, atas video yang tak habis hingga ke penghujungnya. Untuk semua peminat Drama Stanza Cinta Tv3. Alhamdulillah, akhirnya, kita berpeluang menonton cerita Stanza Cinta Episod 3 hari ni. Jadi macam mana perasaan?


Jadi buat penonton yang tidak berpeluang menonton Stanza Cinta tadi. Bolehlah download. :)


Kalau nak download daripada Episod 1, Nak download lagu tema, boleh terus ke SINI

Untuk membeli Novel Stanza Cinta secara online, boleh terus ke SINI. InsyaAllah urusan untuk mendapatkan online di sini lebih cepat kerana anda akan berurusan terus dengan penulis novel tersebut. 
Kehidupan itu adalah suatu NIKMAT bagi orang yang menghargai & menyedarinya.Hidup ini bukanlah seperti habuk yang rterbangn oleh angin. Hidup kita bkn tiada maknanya. Setiap kita mempunyai misi yang besar di dunia ini. Selagi kita bernafas, selagi kita tidak ditalkinkan atau dikuburkan hidup kita mempunyai misi. -Nurull Halawati



Yang seronok hari ni, bila Irfan dah berubah.. Tapi semoga perubahannya bukan kerana Amni..tetapi kerana Allah. Jalan cerita tak seratus peratus seperti dalam novel. Tetapi tak lari jauh. Kes Cik Ainon tu tak habis-habis lagi kan? Pulak, eh tiba-tiba ada Amir raja lawak pula jadi bomoh? hehe


Amni tadi terpegun ke terkejut ye bila nampak Irfan? haaaa, nantikanlah episod minggu hadapan...:)
Malas nak cite komen panjang-panjang, tengok dan komen sendiri lah. hehe 


Share-share lah dengan yang lain. :)

*Hari tu, ada orang marah sebab tak tunjuk macam mana nak download. Maaflah, saya ingat semua tahu macam mana nak download. Pergi ke link, pilih Regular Download. Tunggu hingga keluar words, type words tu, nanti ada click here to download, jadi klik kat situ. Kalau tak faham, carilah saya kat fb ye..

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

Hamba Ilahi said...

tak penah tau pun drama ni..

hehe..

er, bagi la dia mandi..

kesian tengok..


hehe..

jom baca... bersih 2.0: siapa yang taksub sebenarnya

:)

H.J said...

tengok drama ni smalam mcm tak sedap jek..ahaha

Ardini Humaira said...

akak lom tengok lagi tau.. hehe cam best je ada aaron

sergeant keroro said...

yang ni pon terlepas T.T