Stanza Cinta Tv3 Episod 5 | Download Link | fasihah.com


July 24, 2011

Stanza Cinta Tv3 Episod 5 | Download Link

Salam semua. Sebelum itu, saya mohon maaf lambat post hari ni.huhu Untuk semua peminat Drama Stanza Cinta Tv3. Alhamdulillah, akhirnya, kita berpeluang menonton cerita Stanza Cinta Episod 5 hari ni. Jadi macam mana perasaan?


Jadi buat penonton yang tidak berpeluang menonton Stanza Cinta tadi. Bolehlah download. :) 


Kalau nak download daripada Episod 1, Nak download lagu tema, boleh terus ke SINI.

Untuk membeli Novel Stanza Cinta secara online, boleh terus ke SINI. InsyaAllah urusan untuk mendapatkan online di sini lebih cepat kerana anda akan berurusan terus dengan penulis novel tersebut.


Doa Amni selepas dilamar 
“Ya tuhanku, aku tdk meminta seseorang yg sempurna, namun aku meminta seseorang yg tdk sempurna, sehingga aku dapat membuatnya sempurna di matamu, seorang ikhwah yg memerlukan dukunganku sebagai peneguhnya, seorang ikhwah yg memerlukan doaku untuk kehidupannya, seseorang yg memerlukan senyumku untuk mengatasi kesedihannya, seseorang yg memerlukan diriku untuk mmbuat hidupnya menjadi sempurna.”
 
Pesanan Penting Daripada Irfan pula
Dalam sehari kalau kita tak boleh nak buat pahala, cuba kurangkan buat dosa.
 
p/s: maaf, tiada review hari ni, sedang mendownload. Tadi berada di luar rumah. Anda tonton sendiri dan review sendirilah. ^^ Apapun, jangan tak beli novel Stanza Cinta. ;)
 

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

12 comments:

suhaili sarif said...

hehe..semangat btul adik sorg ni
kagum akak.eh nak pinjam novel boleh? :p

aimie amalina said...

tgk tadi!hehehe
mak siap hanggok2 tiap2 kate2 motivasi dlm cite tu..hehehe

Mya said...

xsempat tengok cite ni hiii

Ardini Humaira said...

trinin nak tengok cite ni. malam2 asik bz menjahit pasalnya hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

akak suke doa dia..terharu dik...

Sunah Sakura said...

doa lepas dilamar tu akak sangat2 suka!

syarifahsidrus said...

paling suka part yang dia cakap Jika Allah dh tetap kn sesuatu tu utk kite,walau mcm mane pon isi alam cuba menghalang,kita akan tetap akan dapat.tapi jika Allah tetap sesuatu tu bukan utk kita,isi alam tak menghalang,kita tetap takkan dapat.

Anyyss Shuhaimi said...

dalam beli2 novel stanza cinta tuh,beli la sekali buku kisah imam yang benar.. :)

merahitujambu said...

aya die memang terbaik

alif haris said...

mcm best jugak kn cerita ni .. hehe ^^

Nini Hartini said...

alamak. dah 2 ep akk terlepas tgk. huhu..lupa..nasib baik blh tgk on9.

sergeant keroro said...

nasib baik sempat tengok, hehe XD