Nora Elena Episod 13 | Download Link | Ost Nora Elena | fasihah.com


May 31, 2011

Nora Elena Episod 13 | Download Link | Ost Nora Elena

Assalamualaikum. Morning everyone. Have a great Tuesday! May today is better than yesterday. InshaAllah. Orait, semalam bagi sesiapa yang terlepas untuk menonton episod 13 Nora Elena, boleh lah klik sini untuk mendownload nya. Untuk mendownload daripada episod 1, boleh terus ke sini.


Wallpaper Nora Elena sumber


Review untuk episod 13

Yvonne telah menumpahkan arak di baju Seth dan semalam perlakuan Seth untuk mengangkat isterinya Nora Elena telah pun disedari Nora. Terlepas peluang untuk angkat Nora letak kat katil. Apapun, Nora memarahi Seth dan mengatakan Seth seorang kaki botol. Nora tidak percaya yang Seth tidak minum.


Apa yang menarik episod semalam? Haha aku suka part Aaron Aziz cium tangan Nora sebab masa tu mak mertua dia tengah tengok dorang dari atas. Seth telah menyuruh Nora menggunakan keretanya untuk pergi kerja. KEreta kesayangannya yang 'nobody can touch this car'. Tapi suka bila dia call pejabat Nora and say this, 'this car is not my darling, you are my darling' haha


Semalam juga, Adila membawa Nora ke ceramah Inspektor Amir. Bila Amir nak bagi talk je, bila dia sebut rogol, Nora terus keluar dewan. Yang tak bestnya, Amir pergi jumpa Nora nak kan penjelasan, at the same time, Yvonne pun memasang telinga. Kasihan Amir sebab dituduh benda yang dia tak buat.


Nak lebih lanjut? Boleh lah download ya! Oh ya, dekat tonton, ada slot Nora dengan Seth gaduh pastu Nora pengsan. Tak tahu kenapa. Yang pasti kat tv tiada tayangan yang ini. Mungkin adengan episod hari ini? Nantikan! ;)


Ost Nora Elena

Sofaz - Dan Bila Esok (Mp3)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

msredcheesecake said...

cik fasihah,
peminat tegar nora elena kah?

zaMir said...

selalu jugak tgk citer nih...haha...benci dgn watak Eid...ego tak tntu je...

Mohamadazhan hjDesa said...

salam


cita apa ni.hehe

ketinggalan rasany =)

Perodua Myvi 2011 Menggunakan Enjin 1.5L Bakal Dilancarkan (GambarMenarik)

FasiHaH SupiaN said...

@msredcheesecake tak terlampau tegar, tapi..bolehla.hehehe sebab ada aaron aziz.huhu

FasiHaH SupiaN said...

@zaMir zamir, masing2 ada ego tersendiri, nora elena pun ego gak, tak seday dah jadi bini org.huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Mohamadazhan hjDesa la azhan tak tgk ke?? tp mungkin lah tak tgk, sebab maghrib, sy pun xdpt tgk full, waktu solat kan, so mlm sy download lah. :)