Gambar Pernikahan Salleh Yaakob Dengan Isteri Keempatnya | fasihah.com


May 30, 2011

Gambar Pernikahan Salleh Yaakob Dengan Isteri Keempatnya

Assalamualaikum to all khalifah in this world. May Allah bless you. Tadi tengok berita, alhamdulillah, Salleh Yaakob dah selamat menikah dengan isteri keempatnya. Dengan 2 kali lafaz, Samihah Sheikh Ali sah bergelar isteri kepada Salleh Yaakob. 


Tahniah kepada Salleh Yaakob kerana telah mencukupkan kuotanya. huhu Apapun, wang hantaran sebanyak RM 25 000 diberikan bersama sebentuk cincin dan mas kahwin RM 23. Malam ini majlis persandingannya di sebuah hotel di Johor.


Antara gambar yang telah aku ambil daripada blog Hazrey.






More to see, click here >>>>


Bicara aku : tahniah lah kat Salleh Yaakob, dia layak untuk berpoligami. Lelaki lain, kalau rasa-rasa tak layak, tak perlulah nak ikut jejak. Kalau bini sorang pun tak pandai jaga, jangan nak pasang niat kahwin 4 plak. ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

Ardini Humaira said...

wahhh kawen dah... cukup 4 dah salleh ni awww

Gayahspears said...

FS~!!! ape pon kan, Gayah lagi cun dr bini Saleh Yaakob..muhaahaha

dark r0se said...

selamat pengantin baru buat abg salleh yaakobbb~ fasihah biler lagikk?:P upsss~:P

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humaira haha habis suda kuota...

FasiHaH SupiaN said...

@Gayahspears hahaha ok cik gayah! FS percaya! ;)

FasiHaH SupiaN said...

@dark r0se soalan tak logik..........

YOUsoF said...

Lengkap dah family Brader Salleh..

Boleh tahan manis isteri terbaru ni hehhe.


terbaca kat paper haritu family ni makan angin kat China.. Fuh, murah betul rezeki Brader Salleh kan.. Alhamdulillah..