Spontan Khamis : Tak Pandai Masak Macammana Nak Kawin? | fasihah.com


August 25, 2011

Spontan Khamis : Tak Pandai Masak Macammana Nak Kawin?

Salam Ramadhan ke-25 kak abang adik. Puasa tak? hehe



Nak kawin jumpa tok kadi ye. 
Terima kasih. 
haha


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

20 comments:

Kakzakie said...

Tak ada masalah sekarang nie. Mak mertua sekarang pun ramai yg tak memasak. Beli je dik. Hihi....

FasiHaH SupiaN said...

@Kakzakieitulah pasal kak zakie..kalau nak belajar masak, online resepi pun banyak kan....small matter je...haha

Lia Lomi said...

ala masak telur goreng pun sodap..hihihi
tapi kalau hari2 telur naik muaklah pulop..

Alisya said...

hehe..betul2..nak kahwin kena jumpa tok kadi..

LIKE.

♥ Dea ♥ said...

hehe...tu pon nk di google kan...:P

Qaseh dalia adelia said...

hehe boleh belajar

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

apa lagi, cari lelaki kaya la.. pastu amek pembantu rumah yang pandai masak.. hahaha

merahitujambu said...

itu baru betul..x pandai masak boleh belajarkan
nk doodle free jom laa

fa-in said...

nampaknya org tu dlm dilema & cuba cari jalan penyelesaian. hehe..

Anum said...

boleh belajar

Mutiara Bernilai said...

hik2..itu bukan core untuk nikah..yg penting kejelasan fikrah n matlamat dlm nak menikah tu,,

Ardini Humaira said...

hehehe... sape la google tu. akak ngah blaja masak ni nak kawen

zaMir said...

ok...tak kira...kne jugak pandai memasak....

::blog anak jawer:: said...

pandai masak tu penting... kalau2 hari macam air tangan org lain... kang takut laki pulak cri lain nanti...hehe

najihah sahami said...

haha..aah. nak kawen bukan kena masak. tp kena jumpa tok kadi. terbaik!!

JIJI YU said...

walaweyh..panajgn2 pencarian keyword blog egnko

Afikah Aziz said...

hahaha,ade gk erk yg cr ni..tak pndai masak belajar la ape susah,errr diriku jua xpndai sgt pun ekeke :p

Iffah Afeefah said...

risau la tu takley kawen

syarifahsidrus said...

haha..macam2 orang cari

Sunah Sakura said...

macam menarik lak dia punya keywords semua...hehehe