Keputusan Giveaway Dari Korea @fasihah.com FASA 2 | fasihah.com


August 24, 2011

Keputusan Giveaway Dari Korea @fasihah.com FASA 2

Selamat tengahhari semua. Dah hari ke berapa kita? 24 sudaa. Penuh tak puasa?hehe Hailaaa, susahnya nak online semenjak kebelakangan ni. Semuanya tergendala. Maaf sesangat. Ni pun post pendek je, nak kasi tahu, 5 orang lagi yang bertuah mendapat Giveaway Dari Korea @fasihah.com.

 
 
 
 





Tahniah kepada yang 5 di atas. Anda diberi masa selama 24 jam untuk menghantar emel kepada saya di fasih_ct90@yahoo.com.my. Berikan nama penuh dan alamat untuk tujuan pengeposan. Tajuk emel ialah : GA Korea.


Ada lagi peluang yang lain, sabar2. hehehe~

Sangat susah nak online lama-lama. Kerja2 berkaitan internet semua tergendala. Blog agak terbiar. huhuhu Oh, senarai berkurangan sebab ada link tu blog dia dah tak wujud. Harap maklum. Ada lagi 11 menanti. :)

p/s: Yang FASA 1, ada lagi yang tak hantar alamat, tak nak ke? Nanti bagi orang lain kang...

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

farah hanim said...

alhmdullilah
fara bertuah la
1st time mr random
cbt no fara
tenkiu
anta skrg ^^
hehee

farah hanim said...

fara da anta email
kalo tak dpt lagi
bgtaw ye
hehe

♥ Dea ♥ said...

alamak..xsangkut agi la.. neway, thniah kpd pemenang!!..:)

zareliqa afiqa said...

adehh..takde lagi.Tolong lar oh random~ buat sy rasa bertuah.hahaha :))

Anum said...

tahniah kepada pemenang

nanakimie said...

thniah pda pmenang:)

Mutiara Bernilai said...

wah wah,,tahniah utk yg menang.


epi eid my dear alang :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

huhu..~~~sedeynya xdpat..

btw, c0ngrats kpda pemenng..

Run Away♥ said...

Salam kenal..dan selamat hari raya...;d

Nabilah Faridz said...

alhamdulillah ~ kawan saya dpt ^^

JIJI YU said...

tak de rezeki kite..ehe

Mohamadazhan.com said...

tahniah kepada yang menang =)

syarifahsidrus said...

bestnya dapat hadiah...

Sunah Sakura said...

wahhh~ tahniah semua yang menang~

ajumohit said...

akak dah emel ye TQ dan tahniah kepada pemenang2

SyUhAdA said...

x menang..
tak dpt tau la fasa ke-3 sape yg menang..sbb dah nk blik kg nie..kat kg x on9..huhu