Lagi Hadiah Untuk Giveaway Dari Korea @fasihah.com | fasihah.com


August 2, 2011

Lagi Hadiah Untuk Giveaway Dari Korea @fasihah.com


Senarai list peserta yang akan di update setiap hari. Pastikan anda hanya menghantar link entri yang betul sahaja. Jika tidak, anda tidak akan dimasukkan ke dalam list. Harap beri kerjasama untuk cek nama masing-masing. Kalau tak ada, beritahu saya. Kalau belum join, boleh klik gambar di atas. 

Senarai dah join kat sini
Lagi 1 pengumuman : GA telah ditutup lebih  awal pada jam 12:00 malam tadi 1 Ogos 2011.


original from Korea..


Nak tahu yang lain?
Ada di sini.


p/s: beri masa pada tuan tanah untuk menyemak kesemua list peserta sama ada link yang dihantar benar atau tidak. Selesai semakan, cabutan akan diumumkan. Selamat berpuasa, gunakan masa yang ada sebaiknya. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

Anum said...

nama saya dah ada sis
thanks
selamat berpuasa

Munna said...

tak sabar tunggu nih..hehe

slmt bpuasa ye FS =)

asiah_najihah said...

wah..xsabar nye nak tggu keputusan,,

aimie amalina said...

wuwuwuwuw
tu cucuk sanggul ke ape syg?
kikiki =p

::blog anak jawer:: said...

wow.. akin banyak hadian... makin best tu...

Park Ni Chan said...

kak , sy baru tukar link . so link sy yg haritu tak bole pkai . nie link baru . sory susahkan :)

[http://onlyme-chanchan.blogspot.com/2011/07/giveaway-dari-korea-fasihahcom.html]

SyUhAdA said...

yeay..
hadiah dtmbh lg..