Saya Bukan Tak Nak, Tapi .. | fasihah.com


August 5, 2011

Saya Bukan Tak Nak, Tapi ..

Bismillahirrahmanirrahim..


Ambil masa sekejap sebelum masuk waktu ni, sebelum bergerak ke masjid @ surau berdekatan. Saya cuma nak memberitahu, sedikit pengumuman yang SANGAT PENTING.


Berkenaan Giveaway Dari Korea @fasihah.com, dekat sidebar dan cek list name, saya dah beritahu, OFFICIALLY CLOSED. 1 Ogos lagi dah tutup. Jadi saya memang tak terima penyertaan yang lepas itu. Harap maaf. Saya rasa, yang terawal lebih diutamakan.


Owner Storeking pun dah balik, esok atau lusa akan berjumpa dengan dia untuk ambil hadiah2 tersebut. Saya sebagai penganjur, saya rasa saya berhak untuk menerima atau menolak. Lagipun sudah saya beritahu awal2, bila2 sahaja Giveaway akan ditamatkan awal.


Maaf pada yang lambat join..

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

21 comments:

Iffah Afeefah said...

harap sempat hari tu

aimie amalina said...

okeh!
cek mimi roger
weee =)

Fezul Fadhley said...

thanQ!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. seb bek aku join awal dulu.. hope aku antara yang betuah la kn.. amin...... hehehe

nazirulhazwan~ said...

eh?tak sempat join pon, tau pon tidak:P

sergeant keroro said...

tak sempat nak join, uhuk uhuk T.T

JIJI YU said...

takper2..aku maafkan..

ghab van hal said...

garangnya cik kak...

blog-tips-kurus said...

Maaf diterima.. hehe!

H.J said...

sedih tak dapat adiah..haha

::blog anak jawer:: said...

xpe.... kami faham.. penganjur berkuasa penuh... nsb baik dah join awal2..hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Iffah Afeefahsempat ifa!

FasiHaH SupiaN said...

@aimie amalinaxhabis semak lagi tapi, bleh semakkan?huwaaa keje2..

FasiHaH SupiaN said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimaginehaa doa2 lah ;)

FasiHaH SupiaN said...

@nazirulhazwan~sape suh taknak amik tau.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@sergeant keroronext time :)

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUhaha gaye cam join je jiji

FasiHaH SupiaN said...

@ghab van halni namanya serius, bukan garang la pakcik!haha

FasiHaH SupiaN said...

@blog-tips-kurusekk join ke kak???haha

FasiHaH SupiaN said...

@H.Jkan belum ada keputusan, ko ni pun HJ...

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer::yey! camnilah jiran =D