Stanza Cinta Tv3 Episod 7 | Download Link | fasihah.com


August 8, 2011

Stanza Cinta Tv3 Episod 7 | Download Link

Salam semua. Sebelum itu, saya mohon maaf lambat post hari ni.huhu Untuk semua peminat Drama Stanza Cinta Tv3. Alhamdulillah, akhirnya, kita berpeluang menonton cerita Stanza Cinta Episod 7 hari ni. Jadi macam mana perasaan?


Jadi buat penonton yang tidak berpeluang menonton Stanza Cinta tadi. Bolehlah download. :) 



Kalau nak download daripada Episod 1, Nak download lagu tema, boleh terus ke SINI.

Untuk membeli Novel Stanza Cinta secara online, boleh terus ke SINI. InsyaAllah urusan untuk mendapatkan online di sini lebih cepat kerana anda akan berurusan terus dengan penulis novel tersebut.




Dalam kita melangkah ...
terkadang diuji dengan ujian yang terasa berat. Peritnya terasa,tetapi ketahuilah danrenungilah kembali ke dalam diri. Mungkin airmata tika itu hadir kerana Dia mahu kita menjahit kembali sejadah iman yangkian terkoyak lantaran ada langkah yang tersasar daripada keikhlasan.

[Stanza Cinta]

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

aimie amalina said...

menjahit kembali sejadah iman!
weee
suke ayat tuhh!

H.J said...

tengok citer jejarang je..kalo sempat tengok.hehe

Anum said...

sedihnya episod malam semalam
nangis anum dibuatnya

Kakzakie said...

Kakak belum pernah menonton siri ini juga tidak ada lagi novel ini... Satu hari cari saja novelnya di book store...

syarifahsidrus said...

baru lepas habis baca novel stanza cinta ni. tak rasa macam nak tengok movie dia dah..hahaha

Qaseh dalia adelia said...

semalam tak tgk ..wuuu

QuiNn ZhOuRa said...

cerita ni best.. tapi tak tahu kenapa rasa ade kurang sikt.. ape2 pon tetap layan. =)