Stanza Cinta Tv3 Episod 8 | Download Link | fasihah.com


August 15, 2011

Stanza Cinta Tv3 Episod 8 | Download Link

Salam semua. Sebelum itu, saya mohon maaf lambat post hari ni.huhu Untuk semua peminat Drama Stanza Cinta Tv3. Alhamdulillah, akhirnya, kita berpeluang menonton cerita Stanza Cinta Episod 8 hari ni.


Jadi buat penonton yang tidak berpeluang menonton Stanza Cinta tadi. Bolehlah download. :) 


Kalau nak download daripada Episod 1, Nak download lagu tema, boleh terus ke SINI.

Untuk membeli Novel Stanza Cinta secara online, boleh terus ke SINI. InsyaAllah urusan untuk mendapatkan online di sini lebih cepat kerana anda akan berurusan terus dengan penulis novel tersebut.




Hiduplah sesuka hatimu, sesungguhnya kamu pasti akan mati. Cintailah siapa saja yang kamu sayangi, sesungguhnya kamu pasti akan berpisah dengannya. Lakukan apa saja yang kamu kehendaki sesungguhnya kamu akan mendapat balasannya. Dan ingatlah bahawa bersama kesulitan itu sentiasa akan timbul kesenangan. -Ibnu Abbas



TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

aimie amalina said...

=)
selepas ujan kuarlah cek pelangi!

JIJI YU said...

suke sgt kata kata kat bawah...ehehhe...what kedahal aku komen cam gugurl..

aiman fanboy k-pop said...

tq kak pasihah..aiman dengar2 cerita nih best gak...!!tapi,malangnya satu episod pon tak tengok lagi gara2 duk matrik yg macam penjara,,,,,tq!!n giveaway dr korea tuh hari ni kew tamat dia punya tempoh penyrtaan?

ghab van hal said...

best ke citer nie??0_o

Mya said...

ada link novel! yeayyyy thanks =)

syarifahsidrus said...

baca novel la best...