Keputusan Giveaway Dari Korea @fasihah.com FASA 1 | fasihah.com


August 22, 2011

Keputusan Giveaway Dari Korea @fasihah.com FASA 1

Salam 22 Ramadhan semua. Akhirnya, sedikit masa yang ada, terus laju-laju g random.org. Dah janji nak gitahu keputusan malam tadi, boleh pulak tertidur. aduhai. So, ni FASA 1, boleh online kejap je ni, nak keluar pekan sat lagi, banyak sangat urusan. Keje dah benti, urusan lain pula menyusul. YAng penting nak pi bank, tukar duit, ayah punya ok, bukan saya. Jangan minta duit raya lak. =p


Dah-dah takley nak pepanjang. Ini dia 5 dulu.





*Syunathegadis*


Tahniah kepada yang 5 di atas. Anda diberi masa selama 24 jam untuk menghantar emel kepada saya di fasih_ct90@yahoo.com.my. Berikan nama penuh dan alamat untuk tujuan pengeposan. Tajuk emel ialah : GA Korea.


Ada lagi peluang yang lain, sabar2. hehehe~
ok, out. Have too many things to be settle down. Oh lupa, tak habis semak penyertaan sebenarnya. Malam tadi ada yang link tu tak wujud. Jadi dah buang dari list. Ape2 masalah, boleh tinggalkan komen. Maaf atas kekurangan dan kelambatan.. Cek nama kat sini.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

✿ Syunathegadis ✿ said...

Alhamdulillah,
it's me lah, no.22 :)
thank you very muchhh he2 !
i've done sent my details to your email :)

tq again :)

Diana @ bilakukatacinta said...

akak tak dpt..hm..takde rezki kan..nak wat camne? dah auto random...

fa-in said...

ku tahu ku tak bertuah utk mendapatkannya. hehe..

FasiHaH SupiaN said...

@fa-inada lagi 16. sabar2..

Anum said...

tahniah kepada pemenang

aimie amalina said...

kikiki
tahniah kpd pemeng yep2! =]

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang..~

lia AKA milo said...

wah tahniah buat pemenang.. Lia bila lagi ya agaknya..hihihi..

Hana SweetTwinz said...

alahai...sket jek lagi nk menang...huhu...tahniah wat pemenang...anda mmg sgt2 bertuah...267 tu...igt senang ke En. random.org 2 nk pilih...^_^

cik pulau said...

harap next random ada nama sy...
hahaha

tomatokering :) said...

weee ~ kongrts yg menang ! ^^

taufikmaria said...

alhamdulillah.. sy 158.. da emel detail.. tq.. tahniah pd sume yg menang!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah bg mereka yg menang

Siti Zuraina Bte Amran said...

wahh...c0ngratss tuk semua pemenang...
u all s0 lucky la..
mudah2an pas nie saya la yg bertuah..
aminn..
178 g0..~~

Ili Nur Amni said...

wah tahniah kpd pemenang ! ;D

p/s; harap2 En random.org pilih no saya untuk fasa 2 :')

✿ Syunathegadis ✿ said...

congratez to other winners too :)
i dah sent my details to your email.

hope u received it yaa sis :)
thank you :)