Lagi Sorang .. Aku Bila Pulak? | fasihah.com


September 10, 2011

Lagi Sorang .. Aku Bila Pulak?

Will you marry me? by blackxblack


Diam tak diam, sedar tak sedar, sorang demi sorang menuju ke situ. Ni paham tak korang ni situ mana? Membina masjid. Dan ini menunjukkan bahawasanya aku pun dah tak rasa muda bila ramai sangat nak kawin. Awat la korang kawin awal-awal. sian aku. haha


Minggu lepas, dapat kabo sorang tu dah bertunang. Alhamdulillah. Kawan sekampung, dulu same-same main pondok-pondok pun gitu. Pulak, lagi tadi..


"Cik seha, ade berita baik ni nak kongsi." kata sorang lagi kawan time chat kat Fb.

"Ape dy?"

"Bulan 11 ni insyaAllah ada hari bahagia.Alhamdulillah, dah dapat green light."


Haaa tu dia. Semoga baik-baik semuanya. Tengok ada sorang blogger ni pun tengah mood-mood ke situ jugak ni. Ye dak Tuan Pegawai? Sibuk dok nak tahu ciri-ciri kebapaan semua. Yang latest status dia, 'will you marry me?' haha pi lah tanya kat pelangi, awat tanya kat fb tu oii.


Aku ni..belajar tak habis lagi. Eh, kawan yang atas tu pun tak habis belajar lagi. Dah nak nikah. Tak apalah, rezeki dia kan. 


Eh, tapi, nak tanya gak lah, will you marry me? haha tak tahu lah tuju kat sapa. hehe OkBai. Nak zohor, pastu nak gi open haus! 


p/s:padahal tak siap kemas barang lagi!

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

11 comments:

UNA budak BAEQ said...

haha tuan pegawai tu dah tua . sebab tu meroyan kemain . agagaga


*aku bila la lagi . sobs sobs takde pon yg nak usha T__T

FasiHaH SupiaN said...

@UNA budak BAEQhahaha same je kita pun Unaaaa =D

H.J said...

nanti sampai la masa tu cik seha..haha

Lia Lomi said...

ada jodoh akan tiba juga...

sYafIk-wAy said...

nak kawen jugak ... selepas 10 tahun lagikk . haha

JIJI YU said...

tu la engko..aku propose itu hari ko tolak

aimie amalina said...

ahahaha
jiji propose seha ke?
aiyaaaaak' tak pe nnti akak doa seha cpat kawen ye =]

aiman fanboy k-pop said...

tunggu bintang kpop aje yg datang pinang akak...sabar2..biarkan mereka dulu..^^..heehee...

Sunah Sakura said...

kawan2 angah pun ramai da nak bertunang tahun ni..ade yang nak kawen tahun depan..gulppp...bila la lagi agaknya turn kita kan..

Qaseh dalia adelia said...

tahu xpe , dah ada anak pun haaa ..heee

Mya said...

bile pulak agaknya tu? =p