Spontaneous Thursday #7 | Bila Dah Glemer | fasihah.com


September 15, 2011

Spontaneous Thursday #7 | Bila Dah Glemer



Bila dah glamour, ramailah orang cari kat Google kan?
Walaupun cuma 2 hari masuk Tv, lagi-lagi Tv1, still orang cari juga.
Oh bukan senang nak masuk tv!




Ni tak lain, nak cari rumah kawan aku yang masuk tv masa raya hari tu. Orang lain punya cerita, blog ni dapat nama. hehe thank you lah Harith! tetiba aku pemes kejap. pepagi ada keyword ni.

Tuan yang dah masuk Tv. Selamat Pagi Malaysia. Aku tak tahulah kenapa mesti rumah dia. haha


p/s: aku tak tau ape yang spontan. aku tau aku nak gi kelas!

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

Anum said...

ye la bukan sennag masuk tv

Diana @ bilakukatacinta said...

glamer tumpang sekaki...akak nak glamer jugak boleh?

Sunah Sakura said...

hahahah...kelakar la alang ni!! macam tak spontan ajee...

Solihin Zubir said...

org yg masuk TV tu sindri kot yg search keyword tu.. heheh..

untungla masuk tv..

aimie amalina said...

walawehhhh
pemessss la sehaaaaa
hihihihi

SoLy SoLicious said...

waalllaaweehh...

JIJI YU said...

kemain susah nak masuk tibi kan2..

Mya said...

amboiiiii gelemer gituuu =p