Saya Nak Bagi Topup Free. Nak Tak? | fasihah.com


September 7, 2011

Saya Nak Bagi Topup Free. Nak Tak?

Idea, oh idea oh idea. Ngee idea ada, ni tangan yang nak menaip ni kenapa lah tak rajin macam dulu ni. Tu lah, lama sangat dok kampung, sibuk persediaan raya ngan konvoi raya dan segala bagai. Tadi, buka lah belog ni kan, tengok no dia..



Jadi, dengan rasa rendah dirinya, sempena raya ini, tuan hamba mahu berikan topup RM10 kepada sesiapa yang bertemu dengan nombor 77777. Print screen, pah tu, hantaq emel ke fasih_ct90@yahoo.com.my tajuk : TOPUP FREE. Sila sertakan, nama, url blog kalau ada, no telefon, wajib ler, lau tak camne nak masukkan, and paling wajib print screen no tu. Itu sahaja. Terima kasih. Tengah makan red valvet,  nyummy~


Tak kira siapa anda, di mana anda yang penting Malaysia, pengguna prepaid. Tak kisah ade blog ke takde ke. Ok?


TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Suhaili Sarif said...

waa menariknyaaa

hehe

aimie amalina said...

peeeeeeeeeeehhhhhhh
setiap saat akak buka belog adik akak ni aihhh
hihihihi

aiman said...

wah.. kena lawat sokmo.. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nice.. tapi jauh lagi la no ni.. jenuh jugak la nak tunggu :)

Harith Ramlan said...

masuk ni da bnyk kali p blog seha ni..hehe..memang pasni ramaila yg lawat blog seha..rezeki kn..bukan senang ade orang nak bagi topup ni..haha

TOPUP FOR ALL said...

Dah ada ke org yang menang ni?????

Sapa nak topup? Ehehe.. tapi tak free laa.. kena beli.. tapi MURAH.

Jenguk2 ke :

http://kpetopup.blogspot.com
Count tu dah 80236, sapa aa 77777?