Tak Boleh Tidur Kerana Blog Itu!!! | fasihah.com


September 15, 2011

Tak Boleh Tidur Kerana Blog Itu!!!

** Macam entri sengaja tumpang populariti je? Sukati korang lah nak cakap apa pun. 


Cuma, hari ni baru kesempatan nak baca Cerpen dia. Balik dari segala, meeting segala bagai dah tengah malam. Tetiba minat pulak nak baca cerpen dia. Sekali dah baca, asyik nak baca next next next episod.


Sempoi je penulisan dia. Nak baca pun tak sempat nak tarik nafas panjang-panjang. Aku dulu memang kaki novel, jadi bila dah termula baca ni memang akan terfollow gak lah nampaknya. Sib baik kak sunah ada letak link kat blog dia. And nasib baik gak Uncle tuh letak kat atas sekali link ke cerpen dia. Senang  nak terjah.


Novelog Ben Ashaari by Sunah




haisyy..addicted sudaaa. Sok pagi ade kelas seha oitt!
Blog cam best >>> Lia Lomi

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

15 comments:

Mya said...

baru jugak jenguk tadi tapi belum start baca lagi. before tidur ni nak sambung baca novel alaf dulu kasi habis hee

dya said...

nak try la..=)

Sunah Sakura said...

tengok2..kan da berjangkit..hahahah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua belum tidur..sebab tu komen kat sini

SoLy SoLicious said...

perkongsian menarik :))

JIJI YU said...

muahaa...fenomena baru ben

FasiHaH SupiaN said...

@Myabila dah start baca, kalau bleh nak tahu ending nya..tu susah tu

FasiHaH SupiaN said...

@dyasila2 hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakurasapa lah ajaq nieeeeee..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.oitu gua faham bro.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@SoLy SoLicious :))

FasiHaH SupiaN said...

@JIJI YUtahu xpaaa

Tihara said...

best ek..nk try gak ar :)

Anum said...

thanks for sharing

Lia Lomi said...

wah best ke.. memang nak baca tapi tak berkesempatan..
siha.. terima kasih pomote sikit..hihihi

terima kasih daun keladi,
sok lusa buat lagi..
melampau mung Lia..