Suka-Suka Blogspot Tukar Identiti Jadi Hantu | fasihah.com


January 24, 2011

Suka-Suka Blogspot Tukar Identiti Jadi Hantu


Salam Semua. Haih. FS dah bertukar jadi Hantu!
Macam mana nak follow orang ni? 
Bukan sengaja tak nak follow blog korang yang follow balik, tapi tu atas tu..

Kenapa jadi macam ni?
Anyone ada jawapan?

Semalam blog Budak Botak pun ada post pasal ni.
Hari ni,tengok tak baik lagi.

Plz plz Plz..
Kamu jangan nakal!huhu

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

37 comments:

Izamir Ridzwan said...

hantu... larikkk

iwan_dextrous said...

hahahah...sejak ble hantu pndi men blog nie..ahhaha

Sunah Mohammad said...

salam dear~
dulu saya gitu gak~ memang pelik. tapi ada cara dia..kene klik kat more options tu~ atau 'lagi pilihan'..edit profile kat situ, gambar semua edit kat situ..
by the way, nice lah~ muka baru..hehe

Eyka said...

ramai giler yg kena benda ni..takott ye~ huhuhuhu..T.T

puanbee said...

bee pon !

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan hantu baru..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@iwan_dextrous xtahulah iwan...huhu takut lah pulak dengar..

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad yeke sunah..nanti try setting semula...tq :)

FasiHaH SupiaN said...

@Eyka tak kena ea? bestlaa..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@puanbee samalah nasib..hehe

muhd zulazwan ::jawer:: said...

hahaha...dia mintak tuka gmbar lain kot seha...hahaha

FasiHaH SupiaN said...

@muhd zulazwan ::jawer:: nanti aku tukar...huhu

nur said...

ta penah jadi camtu.. kalau word verification tu penahle..

hantar jawapan kat sini ke?
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/gegar-blog-soalan-bonus-1-topup-rm30.html

Budak Botak said...

hu3, cmna nk buat nie, xnk jadi hantu...

YUL said...

samalah dengan yul punya jugak, jadi hantu, hampeh betul -.-

FasiHaH SupiaN said...

@nur eh hantar kat blog Ben Ashaari...

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak budak botak..tula...camne??masih jadi hantu lagi nie...

FasiHaH SupiaN said...

@YUL camna ea yul?

niesz said...

niesz pon pnh jd mcm tu, but skang da ok da..kena edit balik kat profile tu, masukakn blik link n name blog..

yad'z said...

penah kene gak ur.... hoho

Neszh Nortz said...

sihah nk jd hntu kew?? =p

Nur said...

hahhaha...dah jadi anon ke..

sissyira said...

salam..

dia kena edit semula pic kita tu...

FasiHaH SupiaN said...

@niesz yeke..nanti cube setting semula...tq niesz...

FasiHaH SupiaN said...

@yad'z so..buat macam mana pastu?

FasiHaH SupiaN said...

@Neszh Nortz hampir la tu kak zati :)

FasiHaH SupiaN said...

@Nur tiba-tiba..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@sissyira salam..tq sis beritahu...

Farhan Zulhusmi said...

owh...yeke???npe leh jadi cmtu...cm pelik....ha'akn...cm mane nak follow..emmm

aQi + GenGkey said...

kne buat cara manual r kalo camtu..
copy link pastu paste kt dashboard..
yG ade add/manage tu..
slamat mncube..:D

aQi + GenGkey said...
This comment has been removed by the author.
Fa-zlyn said...

hye sama ler..
benda pon jadi kt Fa skg nih..huhuhu

FasiHaH SupiaN said...

@Farhan Zulhusmi tak tahula..ramai yg jadi camni..

FasiHaH SupiaN said...

@aQi GenGkey orait..tq aQi...:)

FasiHaH SupiaN said...

@Fa-zlyn yeke...dah baik lum?

fadhdeela said...

hihi pandai hantu main blog hihi..mcm mana leh jd mcm tu erkk

Meh singgah: Jejai & Fasha Putus Cinta!

FasiHaH SupiaN said...

@fadhdeela xtahu lah nape jadi macam tue....