Misteri Dah Terbongkar | fasihah.com


January 19, 2011

Misteri Dah Terbongkar

Salam semua. Solat dah? Makan malam dah? hehe Korang selalu ada berapa emel? FS ada 2 emel. Tapi yang formal tu jarang buka. Patutnya yang formal lah yang selalu buka kan. Huhu Tapi yang formal tu tak ada apa-apa. Malas nak buka. Layan Yahoo! je. hehe

Jadi apa kena mengena emel formal dengan tak formal? Orang kata emel formal itu perlu untuk bekerja nanti. Yeke? ye kot, tak kan nak bagi emel kat bos alamat tah hape-hape kan?

Oklah, ingat tak entri Siapa Yang Tak Nak Topup RM10 tu? Jadi, tadi, tergerak hati nak buka formal emel. Gmail. Ah-ha itu dia. Rupanya dah ada penerima no 10101 tu. Tak tahulah dia ni silent reader ke apa kan. Identiti tersembunyi. Hehe

Yang penting, tahulah dah RM 10 tu kena bagi kat siapa kan. hehe

Nama dia Nazrin, ini blog dia http://www.jebronckhorst.blogspot.com/

Ok,  tahniah kepada beliau. esok FS masukkan RM10 tu ye!

Korang nak ke? kalau nak, tunggulah nanti bila ada rezeki lebih. hehe
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

biella93 said...

bestnyee . nak jugakk :)

MAPPIAU said...

aisehmen tak sempat la nak captured hikhikhik, anyway tahniah pada Nazrin hehehe

kiwi said...

uish..bestnye ^^

FasiHaH SupiaN said...

@biella93 next time :)

FasiHaH SupiaN said...

@MAPPIAU hehe kak MAPPIAU la, terlepas, xpe, next time la kak :)

FasiHaH SupiaN said...

@kiwi hehehe

Shaheila Malek said...

Best nya, bertuah dia..rezeki... ^^

FasiHaH SupiaN said...

@Shaheila Malek hehe bertuah la dia rezeki dia :)