Cepatnya Blogger Ni Naik, Terkejut Aku Bila Lihat Follower dia dah 100 lebih | fasihah.com


January 11, 2011

Cepatnya Blogger Ni Naik, Terkejut Aku Bila Lihat Follower dia dah 100 lebih

Assalamualaikum! Entri auto post lagi. Aku agak sibuk sedikit buat masa ini. Sibuk bersukan. hehe Buka-buka blog, terus pergi 1 blog ni. Kita kawan.

Aku jawa, kau jawa.
Aku ada blog, kau ada blog.
Aku belajar kat UIA, kau UIA.
Aku kuliyyah Ekonomi, kau kuliyyah Ekonomi gak.

Tapi, apa beza aku dan engkau? Kau baru buat blog. Memula kau tak berapa tahu nak besarkan network dengan blog. Tapi aku lihat tadi, Mak aih, follower kau dah 100 lebih?

Pergh, macam tak percaya pulak. Rasa semalam baru je belas-belas. Usaha gigih benar kau ye ZUL.


So, jom beramai-ramai jejaki blog beliau yang macho ni dengan kejawaannya!

Cepatnya kau belajar ZUL. Okey, semoga bidang lain pun kau cepat belajar juga. Selamat berblog semua! ;)

p/s: lambatnya lah visitors nak cecah 10 000. Cepatlah cepatlah. Siapa nak topup tu? Kalau tak nak, tarik balik lah Give away tu. huhu
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

miss fatihah said...

hehe dh pg mlawat kwn awk dh :)

Isteri Yang Comel said...

promote blog IAM lak.. hihihi

MAPPIAU said...

hehehe akak pun tak sabar nak capture 10 101 tuh hihihihi

eqbalzack said...

blogging ni kena rajin je fasihah...
abg eq kalau nak redakan tekanan belajar abg eq akan blogwalking dan baca blog kawan2...

AMMAR YASIR said...

wah..hebatnya... all the best

tokeh besar said...

nama i tokeh besar..
i bukanlah pengumpul follower...
i pengumpul comments..k..
tak payah follow i pun takper..komen pun dah cukup

FasiHaH SupiaN said...

@miss fatihah hehehe bagus bagus ;)

FasiHaH SupiaN said...

@miss fatihah hehehe bagus bagus ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Isteri Yang Comel insyaAllah...selang seli..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@MAPPIAU tu lah..bila akak nak capture nie.........hehe

FasiHaH SupiaN said...

@eqbalzack setuju dengan abang eq..tapi tulah, jadual pun padat abg eq...dapat online kejap-kejap je..weekend boleh la lama sikit kalau tak ada program..

FasiHaH SupiaN said...

@AMMAR YASIR dia rajin..itulah hadiahnya :)

FasiHaH SupiaN said...

@tokeh besar saya juga suka ada orang komen daripada tinggal jejak di shoutbox.huhu