Tak Pernah Terfikir Blog Ni Boleh Jadi Macam Ni.. | fasihah.com


January 28, 2011

Tak Pernah Terfikir Blog Ni Boleh Jadi Macam Ni..

Salam semua.. Akhirnya, boleh juga take 5! Last paper tadi, Intermediate Accounting, kau tahu apa yang frust kalau buat akaun ni? Bila tak balance lah pun!!! Waa, masa tekan '=' tu terketaq-ketaq! Bila sama, uih senyum lebau wey! Kalau tak sama, masa tu jugak rasa nak terjun bangunan, Grr, 

Akaun tak balance punya pasal, nak terjun? Jangan buat pasal! huhu
So, nak dijadikan cerita, malas lah nak ingat! Tak nak tahu keputusan! Tak nak dapat paper walaupun memang nak pun sebenarnya. Hehe

uih,uih, mana rasional? Nak terjun bangunan bagai. Kau akal tak dak ka Fasihah? Haiyoo, jangan lah terjun bangunan, setakat tingkat satu buat apa. hehe dah dah, tak elok lah nak terjun  bangunan apa semua tu, apa Islam bagi ke mati berserah macam tu? Haih, jangan sampai ada niat nak bunuh diri! Nak bunuh diri lepas tu tak jadi ok lagi, lau memang nak bunuh diri, naya!

Awak ingat awak dah banyak amalan nak bunuh diri? Istighfar bebanyak, setiapa hari ni, berapa banyak titik hitam kita buat kat hati ni. Antara sedar atau tidak. Sebelum tidur tu, kena tengok balik apa kita dah buat hari ni.

Ok, nak cerita ni sebenarnya. Bila masuk Blog! Huwaa, banyaknye kena balas jejak. Follower dah 580?  Terima kasih kerana sudi memfollow. Blog ni tak ada apa-apa pun, cuma ada seorang penulis who enjoys tidur dan makan green. Hehe

So, sebenarnya agak kagum bila lihat komen dah cecah 1 ribu lebih. Semasa dulu buat blog, tak pernah terfikir akan ada orang komen. Tapi, tak ada apa pun nak dibanggakan, ramai lagi blog yang hebat-hebat komen puluh ribu.

Tapi aku betul-betul menghargai komen sokongan anda! Waahh, sedang menjejaki 1 per 1 dan 1 ke sana situ satu blogwalking. Juling mata sat lagi. Hehe Jom jalan-jalan blog sama-sama jom!

Tapi sebelum tu, ni crop gambar jumlah komen tadi. Pembangkit semangat untuk semua yang suka meninggalkan komen! hehe

1379 sudaa, sikit je, jom terjah yang ke 1379 jom!
So, yang ke 1379 ialah Areripe. Jom-jom blogwalking sama-sama. Hehe



TERIMA KASIH SUDI BACA^^

18 comments:

mian said...

wahh.besnye fllower dah byk.huhu~ keep up wat entri2 yg bes =)

Ayuni said...

sye pun ske ijau....

Faiz said...

cayalah FS...dah makin maju dah..template blog pun dh berubah..ade org tlg buat ke..ke buat sndri..hehe..cantik sangat..=)

azuan said...

komen mmg menaikkan semnagat...hehee

nazirulhazwan~ said...

fuh, follower da ramai, bagus2:) teruskan usaha anda, hehe blog pon da chantek giler;p

MAPPIAU said...

wahhhh tahniah dik, mudahan akan terus success lagi okehhhh hehehe :)

Budak Botak said...

he3, dh maju...

FasiHaH SupiaN said...

@mian insyaAllah mian..

FasiHaH SupiaN said...

@Ayuni yea..ade kawan.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Faiz tengok bawah la faiz designed by sape..hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@azuan betul-betul betul.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@MAPPIAU time kasih kak..:)

FasiHaH SupiaN said...

@nazirulhazwan~ belum giler lagi ar naz..hehe follower ramai pun payah gak, xhabis lagi menjejaknye..huhu

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak budak botak jauh lebih hebat yang pasti..:)

fa-in said...

tak pe, accounting tu bg fasihah supian ia nya mudah kan3? chaiyokk2!

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in amin...moga mudah belakaaa :)

Ahmad Syarif said...

waahhh..
Menarik kalau ada ramai commentor ngan reader nieh.
TAHNIAH! :)


http://sembangseposen.blogspot.com

FasiHaH SupiaN said...

@Ahmad Syarif insyaAllah dan harap-harap begitulah syarif :)