Japan Giveaway by Imaan09 | fasihah.com


January 12, 2011

Japan Giveaway by Imaan09

Salam. Jalan-jalan jumpa kat blog tiefazatie 1 blogger nama Imaan90 nak wat Giveaway. Nampak JAPAN je. Rasa macam nak join lah pulak. hehe Padahal tak pernah bertuah pun. Pemenang akan di pilih melalui Random.org.


So,kalau berminat nak join, boleh lah pi sini. Tengok syarat-syarat dia. Senang je. ;)

Sambil-sambil tu boleh la tambah kenalan blogger. Anak dia comel. Ada juga rupa Jepun sikit. hehe Comel uh..

;)
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

2 comments:

Imaan09 said...

moshi-moshi..reviewed!

p/s - salam kenal ye fasihah..my imaan xde darah jepun pun..hehe..

FasiHaH SupiaN said...

@Imaan09 hehehe tapi ade lah tu sikit2 rupe..hehehe