Misi Terhangat, Ada Orang Nak Lawan, Siapa paling Banyak Dapat Income Dari Nuffnang? | fasihah.com


January 7, 2011

Misi Terhangat, Ada Orang Nak Lawan, Siapa paling Banyak Dapat Income Dari Nuffnang?

Assalamualaikum! Ya Allah berhabuk-habuk. Maaflah. Maaf sangat-sangat baru dapat online dan buka Mozilla ni. Jadual padat. Kena buat mana yang lebih penting dulu. Kebetulan aku punya hp bukan iPhone. Kalau iPhone ke, yang canggih-canggih sikit, confirm tiap jam berupadate! Ceh! Ayat poyo. Nak gah je. Korang dah breakfast? mesti lah dah kan? dah nak pukul 11 dah. Aku tadi pagi-pagi berjogging. Wah semester ni belum berjogging lagi, tadi baru pertama kali. Korang selalu berjogging? Best tau. Penat. Hehe ;)

Ok, nak dijadikan cerita. Misi hari ini.
  1. Nak membalas jejak-jejak dan tapak kaki yang telah ditinggalkan oleh pengunjung ke sini. Haih, ada sesiapa nak tolong?
  2. Nak setelkan proposal program.
  3. Malam nanti ada meeting Central University Sports Carnival. Arghh, meeting meeting meeting.
  4. Petang ni meeting QMATHS. Meeting lagi.
  5. Pukul 5 meeting public speaking. Grr kenapa banyak sangat meeting hari ni.
  6. ui ui ui, Hari ni Choc Fair mula dah kan?? Nak pergi lah. Siapa nak ikut??
Ok, masuk tajuk. Sebenarnya FS hari tu, kena cabar dengan sorang kawan aku ni ha. Di aada blog lebih dulu dari aku. Pergh, dia cabar, by the end of this March 2011, siapa punya income Nuffnang lagi tinggi. Pergh.. Aku ni mana banyak income. Jadi aku rasa aku perlu lakukan sesuatu nak kalahkan dia!
Nak tahu siapa dia? Nanti bulan 3 aku kasi tahu. Tapi macam mana ni, income aku tak banyak. Follower pun tak banyak. Komitmen pun tak banyak. Kena divide masa betul-betullah pasni.

Ok, sambung cerita nanti. Ingat hari ni aku nak kasi settle promise dengan Cik Azhani, nak tulis cerita BBQ tahun lepas. Hehe gaya macam dah lama. Padahal, baru je. Ok, see you soon. :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

18 comments:

Muhammad Hamidi Zamri said...

insyaAllah boleh pny.. (",)

illmatic said...

aku x da follower relaks je kah kah kah

~IHSAN AZ~ said...

good luck...=)

ramai follower x penting, yng penting banyak traffic, kekadang tu orang datang blog kita sekali, follow then x pernah datang,huhu....

fa-in said...

cayalah!!
wahh..serius ni choc fair dah buka,ok2

Ujang9897 said...

dpt duit nuffnang nanti lanje ek..hee

airaniez wirdani said...

Huhu..betul..ramai follower tak semestinya banyak income.Yang penting tulis info yang berguna untuk dikongsi.^_^

Anyway, aktifnya kat UIA? Tak ganggu study ke?Because during my study I seldom join UIA's activity.Kalau ada pun yang mbabitkan KAED.Risau tak terkejar bnda lain.Apa2pun..Alla dabest this sem..^_^

Faiz said...

neway..lau takut kalah..ckp la cmnie..spe menang, dia belanja..haha...

p/s: Terima Kasih FS kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Pemilik Blog said...

Operasi blogwalking ke BlogKawanKu & Follower

Gempar :: Anak Jual Gambar Bogel Ibu

De Mois said...

Entah..baik folllower sikit tapi sentiasa follow dari x follow langsung. Jgn nangis2 yea

FasiHaH SupiaN said...

@Muhammad Hamidi Zamri macam tak je...

FasiHaH SupiaN said...

@illmatic bukan ada follower ke cikgu? saya tak follow lagi ke??

FasiHaH SupiaN said...

@~IHSAN AZ~ betul juga tu :)

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in hmm dah buka, tapi tak pergi pun tak apa.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Ujang9897 ujang kan lagi banyak..belanje ar FS ujang...

FasiHaH SupiaN said...

@airaniez wirdani yey! geng blogger UIA lah!!! busy sikit sebab USC nie..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Faiz hehe betul gak tu faiz ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Pemilik Blog terima kasih :)

FasiHaH SupiaN said...

@De Mois eh tak nangis pun..hehe