Masalah Dengan Blogspot Tak Setel Lagi. | fasihah.com


January 26, 2011

Masalah Dengan Blogspot Tak Setel Lagi.

Salam Semua! waa.. baru lepas makan Laksa Utagha! Dah makan? Sedihla, nanti 3hari bakal meninggalkan blog, ada kursus. Macam mana ni? Siapa nak tolong jenguk-jengukkan blog aku ni? Huwaa, tak pa lah, nanti fikir strategi. hehe

First and Foremost, masalah Hantu, belum selesai lagi lah. Ada cuba tukar setting, dia tak boleh generate info kat Blogger pun. Tapi kalau guna twitter boleh, tapi, tak ada link blog kalau guna Twitter tu. Tolong lah, tolonglah FS kalian yang dah pakar.

aQi + GengKey kata :
kne buat cara manual r kalo camtu..
copy link pastu paste kt dashboard..
yG ade add/manage tu..
slamat mncube..:D

Aku dah buat dah, tapi nak tahu apa yang  keluar?

Ambil 1 contoh, aku nak follow blog RedMummy, [kes lepas baca berita panas Blogger dan cukai lah punya pasal], ok yang keluar lepas add tu, tengok ni.

Sila Klik Untuk Bertukar!

So, bagaimana? sesiapa yang boleh bantu, sila lah tampil ke muka pengadilan, rasa macam tak adil bila orang follow tapi tak follow dia semula. Bukan  tak nak follow, tapi belum boleh follow, Sorry.. T___T

So, siapa boleh tolong? Kalau nak guna Twitter, macam mana nak letak link blog? Kena letak kat status kot? Hmm, wondering, wondering..
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

12 comments:

Izamir Ridzwan said...

follow mcm biasa jer.. jgn guna kat dashboard tuh.. sb mmg lebih 300 x leh follow melalui dashboard tuh

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan Tapi IR, bila follow macam biasa, jadi Hantu..tak kuar nama, tak keluar apa-apa...macam entri sebelum ni..

Izamir Ridzwan said...

huhu hantu tu tak hilang lgi?? ape mslhn dia ek.. tatau la

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan Budak Botak pun ada masalah ni, tak tahu dah ok ke belum, nak pergi terjah tanya dia lah..

Mr.K said...

Eh! complicated jgak ek... aku belum pernah menghadapinya lagi... harap2 tak jadi kat aku...klo dah jadi nt, aku dah tau kat sapa nak tanya....^^
klo dah dpt selesaikan, jgn lupa habaq noh...heee^^

deAnza-wAnda said...

adeh... sabar... boley solve prob tuh...

FasiHaH SupiaN said...

@Mr.K oraitt Mr K!

FasiHaH SupiaN said...

@deAnza-wAnda huhu camne ye nal solve?

Sunah Mohammad said...

sayang, da try edit kat more option tu ke? jap carik fasihah kat FB..

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad dah..tak keluar gak lah sunah..camna ye? Ok, Saya ada kat FB..

nas said...

aku pon hadapi masalah cm ko.. nama ada.. tp muka 'hantu'
so cm sia2 je kalau folow org.. cmne ek :(

FasiHaH SupiaN said...

@nas nas, maaf, aku baru dapat online, ok nanti aku post entri camna nak setelkan masalah hantu tue..