Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway | fasihah.com


January 1, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Klik pada gambar untuk mengetahui dengan lebih lanjut.


Assalamualaikum dan selamat tahun baru 2011. Mari mulakan tahun baru dengan entri yang memperkenalkan blogger yang baru buang dot blogspot pada domain dia. Dah jadi dot com sahaja. Hebat benar dia. Tak sampai 3 bulan dah ada domain dot com. Nak tahu siapa? Nama dia Izamir Ridzwan.

So, sebagai pembuka 2011, dia ada buat Giveaway. klik pada gambar di atas untuk terus pergi link beliau. So, dalam setiap pertandingan pasti ada syarat kan? Jom lihat syarat-syarat dia.

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..


4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. 

##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu..

Haa..Pendrive free tu, hanya buat entri ni dan ikut syarat-syarat tadi. Tak perlu keluar duit kan? Mudah kan? Ha.. Tunggu apa lagi? So, 4 orang yang di tag ialah . . . . .

  1. Raby
  2. Fa-in
  3. Didi
  4. Fatimah
p/s: sila buat dan wajib buat. Hehe Menggunakan kuasa veto ya! ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Raby said...

hahah.nanti aku buat

PG said...

happy new year :)

Izamir Ridzwan said...

err malu ni puji cmtu.. hehe btw thanks join

FasiHaH SupiaN said...

@Raby
join jgn tak join raby!

FasiHaH SupiaN said...

@PG
Happy new year :)

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwan
tunjuk sikit muka malu camne? hehe ok, sama2 ;)

fa-in said...

wah wah~
Ok dah join, tq ya.

Mahu topup free?
di tag ni!
http://cahayafarihin.blogspot.com/2011/01/aku-mahu-topup-free.html

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in
olrite.hehehe

~ch@wi~ said...

gud luck... ;)
hpy new year!! :)


Kepentingan Ranking Blog Korang

FasiHaH SupiaN said...

@~ch@wi~ happy new year :)