University Sports Carnival Begins! | fasihah.com


January 10, 2011

University Sports Carnival Begins!

Assalamualaikum to all my readers! Eceh, skeaping lah pulak ye kali ni. Ok, ini entri autopost, tuan tanah sibuk sedikit bersukan. Majulah sukan untuk negara! Hehehe Tak ada angin tak ada ribut tiba-tiba majulah sukan untuk negara lah pulak!

Bersukan menyihatkan badan. Amalkanlah kehidupan yang sihat sejahtera ya!

So, jom join FS bersukan! Hehehe

So, selamat bersukan kepada semua pemain, team manager, PM USC, Committee Mahallah, Central dan semua yang terlibat. Unofficial launching of University Sports Carnival dari blog FasiHaH Supian. hehe




Buat players Ping Pong Mahallah Nusaibah, Chaiyok!! Do the best, jangan hampakan harapan Team Manager anda. hehe



Gambar baju players untuk players Mahallah Nusaibah. Warna Kuning! haih..Kalau warna hijau kan best. Hehe





Antara dokumen-dokumen penting yang perlu di bawa ke tempat perlawanan di Female Sports Complex petang ini. Dan antara accreditation card players. Semua di tangan aku. hehe berkuasa pada mereka hari ini.

Kak Didi, Bita, Kak Kienas, Fizah, Bihah!

All the best!


Semoga perlawanan ini bermula dengan baik dan berakhir dengan baik juga. Amin. Permudahkanlah urusan kami hari ini.

Siapa suka main ping pong? Siapa suka tengok ping pong atau nama glamour nya table tennis, boleh la join sama kat FMC petang ni.

Bakal ada 3 perlawanan untuk hari ini. Yeah! Mari pukul bola ping pong itu! ;)
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

~dianakhairi~ said...

ade tak sukan khas utk student yang live off campus??huhu

fa-in said...

chaiyokk2 mahallah sumayyah! haha tetiba..
melepas den nak masuk usc kali ni,huu

FasiHaH SupiaN said...

@~dianakhairi~ hehe kak diana...nak join gak ea, tapi dok luar kan? masuk lah MASUM.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@fa-in ea...fa-in sumayyah ker??adehhh...go nusaibah,gooo!!hehe