Eh Eh Ada BE lagi. Terima Kasih Nuffnang! | fasihah.com


January 1, 2011

Eh Eh Ada BE lagi. Terima Kasih Nuffnang!

Salam semua pembaca. Sebenarnya FS dah malas nak tengok Nuffnang FS sebab FS tak rajin sangat online dan membalas jejak. Fs balas jejak yang tinggal komen dan follower sahaja sekarang. Jadual agak tak mengizinkan untuk FS selalu jenguk blog dan balas semua jejak. Tapi bila ada peluang FS memang akan balas jejak-jejak yang di tinggalkan anda-anda. 

Seperti minggu ini, FS agak sibuk dengan test nya, kuiz nya, training nya, ditambah dengan kelas dari Isnin sampai Jumaat. Walaupun semalam cuti, tapi FS ada kelas Qmaths pula sehari bersama Proff Sam. Jadi FS hanya dapat buka sekejap-sekejap sahaja.

Tadi tiba-tiba hati ni terdetik nak pi tengok Nuffnang. Eh eh, kenapa trafik macam tinggi sedikit ni? Rupanya sebab ada tulis mengenai kematian Faizal yusof pelakon Adamaya yang meninggal dunia akibat serangan sakit jantung. Antara keywords tertinggi dalam rujukan kata kunci untuk hari ini.

Bila tengok Pendapatan, tiba-tiba tengok, ada BE baru. Ya Allah, terima kasih banyak-banyak Nuffnang. FS ingatkan FS dah tak layak nak dapat BE lagi dah sebab FS punya traffik tak tinggi sangat tapi konsisten juga lah. Cuma hari ni tinggi sikit sebab entri Allahyarham Faizal Yusof.

Ok, ini merupakan BE kedua FS. terima Kasih Nuffnang! Sayang Nuffnang! hehe

Klik untuk tumbesaran



TERIMA KASIH SUDI BACA^^

16 comments:

YUL said...

wah! tahniah2! bila la yul dapat BE lak nie, huhu

FasiHaH SupiaN said...

@YUL :) nanti ada lah tu YUL :)

LyNn'Azlina said...

akceli saya rasa trafik bukan syarat utama nak dpt be..hehe..saya pny be banyaklah jugak tp trafik saya xpernah cecah 300 pun sehari...setakat 100++ jer..

aTiKa aTeRkaH said...

haha..wah..dah kaya hulur hulur r sini sikit siha..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@LyNn'Azlina yeke LyNn ? hopefully..trafik saya tak banyak pun..

FasiHaH SupiaN said...

@aTiKa aTeRkaH haha ka, tunggu dah berjaya lah nanti, aku hulur2 sikit kan...doa2 kot2 boleh sponsor kau kahwin ke kan??hehe

MAPPIAU said...

tahniah dik dapat BE lagi...hehehe syioknyer

FasiHaH SupiaN said...

@MAPPIAU sikit2 saja..:)

nasi lemak sri chandan said...

syukur...dapat BE bleh buat belanjer poket,ingat jimat2kn ckit jgn membazir.Tp saye punyer BE takat 2 kupang jer,nk kate traffic banyak,x gak tp munkin isi kandungan blog macam cik FS punyer menarik perhatian juri w/pun baru jd ahli...

syira aka sepatu hijau said...

salam

alhamdulillah rezeki tu..

kita pun mahu gak :D

Raby said...

kaye seha pasni

FasiHaH SupiaN said...

@nasi lemak sri chandan tak tahulah macam mana nasi lemak..alhamdulillah..walaupun tak banyak,tapi boleh la..:)

FasiHaH SupiaN said...

@syira aka sepatu hijau salam syira...ala..syira punya mestilah lagi banyak kan..:)

FasiHaH SupiaN said...

@Raby weng weng weh..mana ada kaya..tak pas pun nak wat beli kereta..hehe

AdiaLuze said...

Waaa...Bestnye..Tak slalu online pun ada byk BE kan...Kalo slalu mesti laaaagiiii banyak :)

FasiHaH SupiaN said...

@AdiaLuze huhu tapi susah nak online selalu la..komitmen lain banyak..