Bila Mata Nampak $$$ Gumbira Tak Terkata! | fasihah.com


January 19, 2011

Bila Mata Nampak $$$ Gumbira Tak Terkata!

Salam semua. Dah makan? Aih, rindu ar kat korang! Nanti FS jejak korang ye! Sok kan cuti!! hehe

Alhamdulillah. Haha 2 kuiz selesai. Mid-term marketing pun dah selesai! Lega! Tadi kan, tadi kan, ada orang jadi penjenayah. Ahh tak nak aku cerita. Aku memang penjenayah Kuliyyah. Tapi kesalahan besar sikit daripada biasa. huhu For the first time aku buat benda tu. Kalau mak aku tahu, habis lah, sekampung marah aku.

Korang pernah tak ponteng kelas semata-mata kerana periksa? Haih. Gila teruk. alamak! +___+

Haa, tadi tengah hari balik kelas kan. Nak pergi cek duit so, pergilah ATM Machine kat Kuliyyah ENMS tu. Tiba-tiba tengok, haih, waaa

Berebut nak draw duit - Timmy
Ok, nak dijadikan cerita. Pagi tadi kawan aku draw duit, dia kata ada berita baik. haha Duit dah masuk rupanya. Bersinar-sinar muka dia!

(&___&)

Aku pulak, habis mid-term tadi, nak ceklah juga. Alih-alih tengok, haih, awat panjang sangat beratur!

Dalam hati ni "eh, memang duit masuk hari ni ke?"

Tanya member, "eh, dorang pun dah tahu ke?"

Member jawab, "nasib baik aku tengok awal tadi, kalau tak, gila lama nak beratur"

Haha itulah fenomena bila duit dah masuk. Apa-apapun, jangan joli sakan ye bagi sesiapa yang baru dapat duit tu!! hehe

Lagi 1, hari tu ada niat, kalau duit ni masuk, nak buat contest. Nanti aku fikirkan contest apa. hehe Daa jom2 sambung blajar. Decision Science time! ~

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

Ayuni said...

erm, selamat berbelanja...

Ujang9897 said...

nk gak duit..hehe

cpt buat kontes..kasi gua menang

FasiHaH SupiaN said...

@Ayuni huhu ayuni, selamat ber exam sepatutnya :)

FasiHaH SupiaN said...

@Ujang9897 haha ujang, kau kan dah selalu menang, bg chance orang lain plak..hehe

Mfs said...

nak pinjam 10hibu boleh? mau bikin kontes..haha :p

Faiz said...

hahaha..ayat last tu yg best tu...kontest pe la tu..haah

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

FasiHaH SupiaN said...

@Mfs haha too much!

FasiHaH SupiaN said...

@Faiz contest ape tu tak tahu laaa kan..hehe