Makna Disebalik Perbuatan | fasihah.com


January 20, 2011

Makna Disebalik Perbuatan

Salam. selamat petang. Cuti hari ni. Tapi tak semua negeri cuti kan?
Pagi-pagi bangun kena pergi workshop.
Semalam lewat tidur siapkan proposal sebab dah bertukar format.

Korang cuti buat apa?
Kawan-kawan aku bakal menjawab,
"Study la wey, minggu exam!"

haha Roomate ajak keluar pergi Wangsa Walk.
Ok, sebenarnya tak berapa fokus penulisan hari ini.
Cuma nak tunjuk yang aku tak berapa betul sikit.

Fikiran dan hati di rumah.

Boleh jadi tiba-tiba Happy gila.
tiba-tiba diam semacam

Perbuatan yang menunjukkan penyakit Homesick.

Saudara kata aku manja.
lantaklah kau nak cakap apa.

Oklah, abaikan semua ni. 


Allah tak akan menguji seorang hamba itu melainkan dia sebenarnya kuat menghadapainya.
Kuatkah aku?

Nanti beli Calcium!!hehe

Ok, wassalam

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

niesz said...

mcm ngah angau je..hehehe..niesz gurau2 je..

Shaheila Malek said...

Cuti harini g UTP, jejalan..hehe

ayushida said...

apa salahnya kalau manja kan? asalkan tak mengada-ngada....

nyway, ada tag ni ye :

http://ayurashidah.blogspot.com/2011/01/twenty-five-random-dua-puluh-lima-rawak.html

Adil said...

So,smbung study ke pergi wangsa walk? huhhu XD

biella93 said...

jgn lupe beli calci yum . ehee :)

sissyira said...

salam

manja itu kan comel :D


ziarah rakan yang saya follow :D

FasiHaH SupiaN said...

@niesz angau nak balik umah ade la niesz....

FasiHaH SupiaN said...

@Shaheila Malek wah bestnya jalan2!

FasiHaH SupiaN said...

@ayushida ok nanti ke sana ambil tag :)

FasiHaH SupiaN said...

@Adil wangsa walk semalam..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Adil wangsa walk semalam..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@biella93 alamak! lupa..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@sissyira hehe comel ke? terima kasih sis syira, nanti ke sana semula :)